Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook

Waarom heb ik een Microsoft Office 365 Back-up nodig?

Mocht je het nog niet weten, Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die jij binnen Microsoft Office 365 bewaart.

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys introduceert geavanceerde herstelopties om risico’s van kwetsbaarheden te beperken

Qualys voegt vandaag Advanced Remediation toe aan het Qualys Cloud Platform. Organisaties kunnen door deze geavanceerde herstelopties, naast het patchen van besturingssystemen en applicaties van derden en het implementeren van aangepaste software, nu ook misconfiguraties van IT-middelen verhelpen.

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Bijna alle bedrijven gebruiken in minder of meerdere maten cloudoplossingen. Dat moet ook wel, want wil je concurrerend blijven in deze snel veranderende wereld, heb je twee dingen nodig: snelheid en flexibiliteit. En dat is precies wat cloudinfrastructuren en -diensten bieden.