Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook
Qualys CloudView voegt beveiliging toe voor Infrastructure as Code

Qualys CloudView voegt beveiliging toe voor Infrastructure as Code

Qualys maakt vandaag bekend dat het scannen van Infrastructure as Code (IaC) toevoegt aan zijn CloudView-applicatie. Met deze oplossing kunnen misconfiguraties al vroeg in de ontwikkelingscyclus ontdekt en verholpen worden. Dit voorkomt risico's in de productieomgeving.

Een mensgerichte aanpak is cruciaal voor cloudbeveiliging

Een mensgerichte aanpak is cruciaal voor cloudbeveiliging

Gebruikers, apps en data bevinden zich tegenwoordig vaak niet meer achter de veilige bedrijfsomgeving. Dit komt vooral doordat steeds meer mensen op afstand werken sinds de coronapandemie. Werknemers delen gevoelige data zonder toezicht. En cybercriminelen kunnen cloudaccounts van gebruikers compromitteren om geld en waardevolle data te stelen.

Webinar: Image Vulnerability Scanning voor Container Security

Webinar: Image Vulnerability Scanning voor Container Security

Steeds meer cloudomgevingen zijn gebaseerd op ‘containers’. Door het inzetten van geautomatiseerde Image Vulnerability Scanning worden kwetsbaarheden binnen deze omgevingen snel herkend. De kans op succesvolle aanvallen wordt aanzienlijk verkleind en gecontaineriseerde workloads worden beter beschermd.