Lantech sluit partnership met Netskope

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Als onderdeel van deze overeenkomst gaan Lantech samen met Netskope diensten aanbieden die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen.

Het gebruik van cloud applicaties wordt steeds populairder. Cloudapplicaties brengen echter ook risico’s met zich mee en kunnen de veiligheid van data in gevaar brengen. Netskope geeft bedrijven daarom inzicht in cloudapplicaties en biedt hen de mogelijkheid deze zowel de monitoren als controleren. Lantech gaat de oplossing van Netskope leveren aan haar klanten.

Lantech heeft een partnership gesloten met Netskope. Lantech biedt in samenwerking met Netskope diensten aan die klanten in staat stellen bedrijfsgevoelige data te beveiligen op alle apparaten binnen hun organisatie. De Netskope oplossing biedt ook de mogelijkheid het gebruik van cloud applicaties te analyseren, monitoren en beheren.

Lees ook
Fortinet: hybride clouds worden steeds populairer

Fortinet: hybride clouds worden steeds populairer

De coronacrisis en overstap op work from anywhere dwongen organisaties hun digitale transformatie te versnellen. Die versnelde digitale transformatie roept vragen op over de huidige staat van de cloud en de beveiliging daarvan. Fortinet voerde in samenwerking met Cybersecurity Insiders een wereldwijde enquête uit onder ruim 800 security-profession1

Qualys breidt cloud platform uit met Custom Assessment and Remediation

Qualys breidt cloud platform uit met Custom Assessment and Remediation

Qualys introduceert Custom Assessment and Remediation, een oplossing die het Qualys Cloud Platform openstelt zodat securityspecialisten toegang hebben tot aangepaste scripts die zij kunnen integreren met andere Qualys-oplossingen. Dit leidt tot kortere reactietijden omdat beveiligingsteams zelf taken kunnen beheren, maatwerkapplicaties kunnen beve1

Qualys stimuleert groei en succes bij klanten met verbeterd partnerprogramma

Qualys stimuleert groei en succes bij klanten met verbeterd partnerprogramma

Qualys, leverancier van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het zijn betrokkenheid bij het kanaal versterkt met de lancering van een verbeterd kanaal- en integratiepartnerprogramma.