BlackBerry neemt WatchDox over

BlackBerry neemt het beveiligingsbedrijf WatchDox over. Dit bedrijf levert een dienst waarmee data in de cloud kan worden beveiligd. Het is niet bekend welk bedrag BlackBerry voor WatchDox heeft betaald.

WatchDox levert software voor het veilig synchroniseren en delen van data die geschikt zijn voor ieder soort bedrijf. Het bedrijf lanceert eind vorig jaar nog een oplossing waarmee gebruikers gevoelige data op apparaten kunnen opsporen en laten beveiligen. Dit voorkomt dat gevoelige data aan de aandacht van gebruikers ontglipt en buiten hun weten om slecht beveiliging op een apparaat blijft staan.

BlackBerry neemt WatchDox nu dus over. Het bedrijf wil de technologie van WatchDox als dienst toevoegen aan BlackBerry Enterprise Service 12 (BES12).

Lees ook
KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.