BlackBerry neemt WatchDox over

BlackBerry neemt het beveiligingsbedrijf WatchDox over. Dit bedrijf levert een dienst waarmee data in de cloud kan worden beveiligd. Het is niet bekend welk bedrag BlackBerry voor WatchDox heeft betaald.

WatchDox levert software voor het veilig synchroniseren en delen van data die geschikt zijn voor ieder soort bedrijf. Het bedrijf lanceert eind vorig jaar nog een oplossing waarmee gebruikers gevoelige data op apparaten kunnen opsporen en laten beveiligen. Dit voorkomt dat gevoelige data aan de aandacht van gebruikers ontglipt en buiten hun weten om slecht beveiliging op een apparaat blijft staan.

BlackBerry neemt WatchDox nu dus over. Het bedrijf wil de technologie van WatchDox als dienst toevoegen aan BlackBerry Enterprise Service 12 (BES12).

Lees ook
Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

Marc Punte van Ster over MOVEit Automation: ‘Data moet immutable zijn’

De Stichting Etherreclame, beter bekend als Ster Reclame, zorgt voor de verkoop van reclameruimte op radio, tv en online van de Nederlandse publieke omroep. Data speelt bij alle processen een cruciale rol en moet dus altijd beschikbaar zijn, en niet te onderscheppen of manipuleren zijn. Systeem- en netwerkarchitect Marc Punte van de Ster, legt uit1

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint rondt overname Tessian af

Proofpoint heeft de overname van Tessian, leider in het gebruik van geavanceerde AI voor het automatisch detecteren en beschermen tegen onopzettelijk dataverlies en evoluerende e-maildreigingen, afgerond.

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1