BlackBerry neemt WatchDox over

BlackBerry neemt het beveiligingsbedrijf WatchDox over. Dit bedrijf levert een dienst waarmee data in de cloud kan worden beveiligd. Het is niet bekend welk bedrag BlackBerry voor WatchDox heeft betaald.

WatchDox levert software voor het veilig synchroniseren en delen van data die geschikt zijn voor ieder soort bedrijf. Het bedrijf lanceert eind vorig jaar nog een oplossing waarmee gebruikers gevoelige data op apparaten kunnen opsporen en laten beveiligen. Dit voorkomt dat gevoelige data aan de aandacht van gebruikers ontglipt en buiten hun weten om slecht beveiliging op een apparaat blijft staan.

BlackBerry neemt WatchDox nu dus over. Het bedrijf wil de technologie van WatchDox als dienst toevoegen aan BlackBerry Enterprise Service 12 (BES12).

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1