ServiceNow neemt GRC-leverancier Intréis over

Cloudprovider ServiceNow neemt Intréis over. Entréis richt zich op governance, risk and compliance (GRC) en service management. Met de overname wil ServiceNow zich meer gaan richten op enterprise governance, risk and compliance (GRC) oplossingen.

De twee bedrijven werken al langer samen. Intréis was onderdeel van ServiceNow’s productontwerpteam en heeft geholpen haar Unified Compliance Framework database met compliance documenten te integreren in de GRC-oplossing van ServiceNow. Deze database geeft gebruikers een centraal beheerpunt voor honderden complexe IT compliance vereisten.

Het is niet bekend hoeveel ServiceNow voor Intréis heeft betaald.

Lees ook
Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Dikke kans dat je deze blog post niet op kantoor leest. Hybride werken is een blijvertje. Kortgeleden presenteerden tech-analisten van CCS Insights een onderzoek over wat personeel vindt van thuiswerken, over de toekomst van hybride werkplekken en over de gevolgen voor bedrijven die zich hier niet op voorbereiden. Het is zorgelijk dat sommige bedr1

Waarom heb ik een Microsoft Office 365 Back-up nodig?

Mocht je het nog niet weten, Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die jij binnen Microsoft Office 365 bewaart.

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Bijna alle bedrijven gebruiken in minder of meerdere maten cloudoplossingen. Dat moet ook wel, want wil je concurrerend blijven in deze snel veranderende wereld, heb je twee dingen nodig: snelheid en flexibiliteit. En dat is precies wat cloudinfrastructuren en -diensten bieden.