SecureLink neemt iT-CUBE SYSTEMS over

SecureLink neemt de Duitse leverancier van cybersecurity en managed security services iT-CUBE SYSTEMS over. Met de expansie in Duitsland kan SecureLink haar cybersecurity en managed security services leveren aan klanten in Duitsland.

De gecombineerde organisatie beschikt over vijf afzonderlijke Cyber Defense Centers (CDC) en vier Network Operating Centers (NOC. In totaal zijn 625 specialisten actief bij de gecombineerde organisatie. Het bedrijf ondersteunt nationale en internationale relaties uit negen landen en zestien verschillende locaties. Daarnaast is SecureLink één van de grootste onafhankelijke opleidingscentra in de regio. Naar verwachting realiseert de gecombineerde organisatie een omzet van 250 miljoen euro voor het kalenderjaar 2016. Het bedrijf levert een breed portfolio van cybersecurity en infrastructure oplossingen.

Andreas Mertz heeft iT-CUBE SYSTEMS meer dan vijftien jaar succesvol geleid in de DACH regio en blijft deze unit in Duitsland leiden. Andreas Süß wordt COO van de gecombineerde organisatie.

Lees ook
Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.