Protect4S van ERP Security is ‘powered by SAP NetWeaver’

De security applicatie Protect4S van ERP Security is door SAP officieel gecertificeerd voor het SAP NetWeaver platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft Protect4S V3.0 gecertificeerd als "powered by SAP NetWeaver".

ERP_SEC_logovoorstellen_1 Protect4S is een applicatie geschikt voor het SAP platform die kwetsbaarheden in SAP systemen bestrijdt door een continue proces mogelijk te maken dat bestaat uit scanning, analyse en mitigatie. Protect4S reduceert het risico en daarmee ook mogelijke financiële schade die wordt veroorzaakt door misbruik van die kwetsbaarheden door hackers.

Deze certificering toont aan dat Protect4S voldoet aan de SAP standaard voor het SAP Netweaver platform. Dit platform bevat veel softwarecomponenten die worden hergebruikt door Protect4S en is dan ook ERP Security’s eerste keus wat betreft betrouwbaarheid, prestatie, functionaliteit en schaalbaarheid.

Meer over
Lees ook
Rockwell Automation gaat de strijd aan met cyberbedreigingen in de industrie

Rockwell Automation gaat de strijd aan met cyberbedreigingen in de industrie

Omdat industriёle bedrijven hun productie- en IT-systemen steeds meer met elkaar verbinden, lopen ze ook steeds meer risico door cyberdreigingen die gericht zijn op industriële besturingssystemen. Om aan de vraag naar ondersteuning bij de beveiliging van systemen te kunnen voldoen, blijft Rockwell Automation haar cybersecurity-certificeringen uitb1

Europese Cybsersecurity maand: ISO 27001 certificaten voor informatiebeveiliging in 2019 verdubbeld, welke normen zijn er verder?

Europese Cybsersecurity maand: ISO 27001 certificaten voor informatiebeveiliging in 2019 verdubbeld, welke normen zijn er verder?

Deze maand is het European Cyber Security Month (ESCM). Het doel van de European Cyber Security maand dit jaar is wereldwijd awareness te creëren voor cybersecurity. Hieronder valt veiliger gebruik van het internet, maar ook het beschermen van informatie en gegevens. Een van de meest waardevolle hulpmiddelen voor organisaties is hiervoor de ISO 271

Cryptshare gecertificeerd voor NTA 7516

Cryptshare gecertificeerd voor NTA 7516

Sinds eind 2018 is Cryptshare actief betrokken geweest bij het uitwerken van de NTA 7516. Daar waar de AVG niet specifiek aangaf waaraan de beveiliging van een e-mail bericht moest voldoen,doet de NTA 7516 dit wel. Daarnaast maakt deNTA 7516 ook duidelijk waaraan een organisatie moet voldoen om medische gegevens veilig met een e-mail te mogen vers1