Protect4S van ERP Security is ‘powered by SAP NetWeaver’

De security applicatie Protect4S van ERP Security is door SAP officieel gecertificeerd voor het SAP NetWeaver platform. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft Protect4S V3.0 gecertificeerd als "powered by SAP NetWeaver".

ERP_SEC_logovoorstellen_1 Protect4S is een applicatie geschikt voor het SAP platform die kwetsbaarheden in SAP systemen bestrijdt door een continue proces mogelijk te maken dat bestaat uit scanning, analyse en mitigatie. Protect4S reduceert het risico en daarmee ook mogelijke financiële schade die wordt veroorzaakt door misbruik van die kwetsbaarheden door hackers.

Deze certificering toont aan dat Protect4S voldoet aan de SAP standaard voor het SAP Netweaver platform. Dit platform bevat veel softwarecomponenten die worden hergebruikt door Protect4S en is dan ook ERP Security’s eerste keus wat betreft betrouwbaarheid, prestatie, functionaliteit en schaalbaarheid.

Meer over
Lees ook
SAP certificeert A10 Networks' Thunder Series ADC's

SAP certificeert A10 Networks' Thunder Series ADC's

A10 Networks maakt bekend dat zijn Thunder Series Application Delivery Controllers (ADC) zijn gecertificeerd door SAP. De Thunder Series ADC is uitgerust met ACOS 2.x en beschermt klanten tegen Distributed Denial of Services (DDoS)-aanvallen. De Thunder Series verhoogt daarnaast zowel de beschikbaarheid als betrouwbaarheid van SAP-oplossingen. Kla1

Axis introduceert certificeringsprogramma

Axis introduceert certificeringsprogramma

Axis Communications heeft een certificeringsprogramma gelanceerd. Partners in Nederland kunnen vanaf heden hun vakkennis op het gebied van netwerkvideo door Axis laten certificeren. Met het certificaat bewijzen ze enerzijds hun vakkennis en profiteren ze anderzijds van de waardering en geloofwaardigheid in de markt. De eerste vier partners zijn in1