PayPal neemt Israëlische CyActive over

PayPal neemt het Israëlische beveiligingsbedrijf CyActive over. CyActive is een bedrijf dat zich richt op het voorspellen van cyberaanvallen, wat bedrijven de mogelijkheid geeft zich hierop voor te bereiden.

De financiële krant Globes meldt dat de overname naar verwachting op korte termijn wordt afgerond. In totaal betaald PayPal 60 miljoen dollar voor CyActive.

CyActive levert beveiligingstechnologie aan het bedrijfsleven. Het bedrijf schrijft op zijn website de toekomstige ontwikkeling van malware te kunnen voorspellen door gebruik te maken van ‘bio-geïnspireerde algoritmes en een diep inzicht in black hat hackprocessen’.

Lees ook
KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.