Nieuw: Wireshark Certificering, 3 dagen Virtual Training

SCOS-WireShark-400300

SCOS Training te Amsterdam/Hoofddorp organiseert een 3 daagse Virtuele Wireshark Certificering Training, 18, 19 en 20 Oktober 2021. Deze certificeringstraining is bestemd voor netwerk, overheids- en beveiligingspersoneel om de Wireshark WCNA-certificering te behalen voor hun professionele ontwikkeling met behulp van Wireshark. Met het behalen van deze certificering kan men het niveau van de kennis van Wireshark aantonen en zich verder ontwikkelen naar het gebied van zowel netwerk- als forensische analyse.

Voor maximale effectiviteit moeten deelnemers een basiskennis hebben van netwerkarchitectuur, TCP/IP-netwerken, Windows-netwerken en Wireshark.

Succesvolle voltooiing van de WCNA-certificering (voorheen het Wireshark Certified Network Analyst-programma genoemd) certificeert een diepgaande kennis van TCP/IP en netwerk- / protocolanalyse, probleemoplossing voor communicatie, netwerkoptimalisatie, netwerkforensisch onderzoek en beveiliging.

De WCNA-certificering wordt erkend als een topcertificering in de branche, met gecertificeerde analisten in meer dan 90 landen vanaf 2019. Het certificeringsexamen is in 2009 door het Amerikaanse leger gecertificeerd volgens DoD 8570.

Het WCNA-certificeringsexamen richt zich op het analyseren van pakketten en protocollen met de nadruk op de volgende gebieden: Wireshark-functionaliteit en configuratie, TCP/IP-netwerkcommunicatie, netwerkanalyse en probleemoplossing, basisprincipes van netwerkbeveiliging.

SCOS Training
https://www.scos.training
Voor meer informatie:
info@scos.nl

 

Meer over
Lees ook
Saskia Meeuwessen per 1 mei algemeen directeur ITvitae

Saskia Meeuwessen per 1 mei algemeen directeur ITvitae

ITvitae benoemt per 1 mei Saskia Meeuwessen (49) als algemeen directeur. Ruim zeven jaar na de oprichting door sociaal ondernemers Frans de Bie en Peter van Hofweegen, is het bedrijf toe aan de volgende stap. Saskia Meeuwessen heeft ruime ervaring opgedaan in de ICT waarvan meest recent in de rol van directeur consulting bij Ordina.

Cybersecurity Expert Fox-IT en opleider Security Academy bundelen krachten

Cybersecurity Expert Fox-IT en opleider Security Academy bundelen krachten

Security Academy en Fox-IT gaan samenwerken in het aanbieden van opleidingen op het gebied van cyber security. De visies van beide aanbieders sluiten goed aan bij de behoefte aan hoogwaardig opgeleide professionals.

‘Security-trainingen hebben diepgang nodig’

‘Security-trainingen hebben diepgang nodig’

Informatiebeveiliging wordt volwassener, heeft daardoor steeds meer behoefte aan specialisten en zal door de groeiende focus op privacy nog meer aandacht gaan krijgen. Het in security trainingen gespecialiseerde opleidingsinstituut TSTC zit dicht bij het vuur als het gaat om trends in de informatiebeveiliging. “Dagelijks leggen bedrijven en cursis1