Netskope stelt Eduard Meelhuysen aan als VP Sales & GM EMEA

eduard-meelhuysen

Cloud enabler Netskope maakt bekend per 1 mei 2014 Eduard Meelhuysen (44) te hebben aangesteld als VP Sales & GM EMEA. Als hoofd van de internationale sales- en marketingorganisatie is het zijn belangrijkste taak de sales- en marketingafdelingen en de sales engineers aan te sturen.

Daarnaast zet Meelhuysen zich in voor het neerzetten van Netskope als thought leader in Cloud Access Security Brokerage en voor het onder de aandacht brengen van Netskope in de mark en bij analistencommunity’s. Ook is hij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Eerdere functies

Voordat Meelhuysen in dienst kwam bij Netskope, bekleedde hij verschillende leidinggevende functies in internationale omgevingen. Zo was hij Sales Director Northern Europe bij Aerohive Networks, Director Benelux, Middle East & Southern Africa bij Imperva en Managing Director bij Magirus Benelux.

Eduard Meelhuysen: “Deze baan bij Netskope is een grote, nieuwe uitdaging voor mij. Met het uitstekende productaanbod voldoet Netskope precies aan de zware eisen die de klant tegenwoordig stelt. Ik werk dan ook graag mee aan de uitbreiding van het bedrijf om nog meer organisaties te helpen zelfverzekerd zaken te doen via de cloud. De grotere, internationale omgeving waarin Netskope actief is, is daarnaast een geweldige kans voor mijn persoonlijke groei.”

Versterking van het team

Sanjay Beri, CEO en medeoprichter van Netskope: “We zijn heel blij Eduard aan boord te hebben. Met zijn internationale ervaring en ambities is hij de juiste man voor versterking van ons team. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage zal leveren aan de internationale groei van Netskope en ik kijk uit naar een jarenlange samenwerking.”

Lees ook
Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Hybride werken: geef medewerkers de juiste verbinding en houd ze aan boord

Dikke kans dat je deze blog post niet op kantoor leest. Hybride werken is een blijvertje. Kortgeleden presenteerden tech-analisten van CCS Insights een onderzoek over wat personeel vindt van thuiswerken, over de toekomst van hybride werkplekken en over de gevolgen voor bedrijven die zich hier niet op voorbereiden. Het is zorgelijk dat sommige bedr1

Waarom heb ik een Microsoft Office 365 Back-up nodig?

Mocht je het nog niet weten, Microsoft is niet verantwoordelijk voor het beschermen van de gegevens die jij binnen Microsoft Office 365 bewaart.

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Acht stappen voor slim en veilig gebruik van de cloud

Bijna alle bedrijven gebruiken in minder of meerdere maten cloudoplossingen. Dat moet ook wel, want wil je concurrerend blijven in deze snel veranderende wereld, heb je twee dingen nodig: snelheid en flexibiliteit. En dat is precies wat cloudinfrastructuren en -diensten bieden.