NEN stelt gebruikers op de hoogte van nieuwe normen via handige app

NEN-Nieuwe-Normen

Het NEN stelt allerlei richtlijnen en standaarden beschikbaar voor de security-industrie. Wie in deze sector actief is is er dan ook bij gebaat op de hoogte te blijven van nieuwe normen. Een app van NEN gaat gebruikers hierbij helpen.

De Nieuwe Normen-app is door NEN ontwikkeld om gebruikers op de hoogte te houden van ontwikkelingen rond normen. De app geeft informatie over nieuwe normen of normen die een update hebben gekregen. De app behandelt in totaal 16 verschillende vakgebieden.

Relevante informatie

De app geeft allerlei relevante informatie over de verschillende normen. Indien gewenst kan in de app een preview worden bekeken van een norm. Ook is het mogelijk de verkregen informatie rechtstreeks vanuit de app door te sturen naar bijvoorbeeld een collega.

De Nieuwe Normen-app van NEN is beschikbaar voor zowel de iPhone en iPad als het Android-platform. iPhone- en iPad-gebruikers kunnen terecht in de App Store, terwijl de app voor Android-gebruikers beschikbaar is in Google Play.

Lees ook
iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps

iSHARE breidt dienstverlening uit naar mobiele apps

Voor apps en hun gebruikers wordt ’t makkelijker, sneller en veiliger om data te delen met ketenpartners wanneer zij zich aansluiten bij iSHARE. Softwarebedrijf Crebos gaat hen daarbij vanaf deze maand helpen. Met de dienstverlening voor apps breidt iSHARE haar dienstverlening uit voor dataknooppunten.

Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Auth0 introduceert Marketplace: nog meer schaalbaarheid voor het bouwen van identiteitsoplossingen

Integraties van toonaangevende vaste-partneroplossingen stellen Auth0 in staat te voldoen aan steeds complexere identiteitsbehoeften. Auth0, het identiteitsplatform voor applicatieteams, introduceert Auth0 Marketplace. Marketplace is een catalogus met integraties van vaste partners die klanten in staat stelt om snel de kernfunctionaliteit van het1

Nieuwe game helpt cybercrime voorkomen

Nieuwe game helpt cybercrime voorkomen

In de strijd tegen cybercrime is een nieuw wapen op de markt: de Navaio IT Security Awareness Game. Het is een speciaal ontwikkelde app voor bedrijven die medewerkers spelenderwijs bewust maakt van de gevaren op het internet en de risico’s die het bedrijf loopt.   Voor bedrijven die op zoek zijn naar bijscholing van hun medewerkers1