NEN stelt gebruikers op de hoogte van nieuwe normen via handige app

NEN-Nieuwe-Normen

Het NEN stelt allerlei richtlijnen en standaarden beschikbaar voor de security-industrie. Wie in deze sector actief is is er dan ook bij gebaat op de hoogte te blijven van nieuwe normen. Een app van NEN gaat gebruikers hierbij helpen.

De Nieuwe Normen-app is door NEN ontwikkeld om gebruikers op de hoogte te houden van ontwikkelingen rond normen. De app geeft informatie over nieuwe normen of normen die een update hebben gekregen. De app behandelt in totaal 16 verschillende vakgebieden.

Relevante informatie

De app geeft allerlei relevante informatie over de verschillende normen. Indien gewenst kan in de app een preview worden bekeken van een norm. Ook is het mogelijk de verkregen informatie rechtstreeks vanuit de app door te sturen naar bijvoorbeeld een collega.

De Nieuwe Normen-app van NEN is beschikbaar voor zowel de iPhone en iPad als het Android-platform. iPhone- en iPad-gebruikers kunnen terecht in de App Store, terwijl de app voor Android-gebruikers beschikbaar is in Google Play.

Lees ook
Google betaalt kopers van waardeloze Virus Shield-app terug

Google betaalt kopers van waardeloze Virus Shield-app terug

Google gaat Android-gebruikers die de populaire Virus Shield-app hebben gekocht hun geld terug te geven. De app blijkt namelijk waardeloos te zijn en geen enkele bescherming te bieden. Virus Shield was een app die voor 3,99 euro in de Play Store werd aangeboden. De app had een beoordeling van 4,7 uit 5 sterren en was maar liefst 30.000 keer verkoc1

Tumblr introduceert twee-staps-authentificatie

Tumblr introduceert twee-staps-authentificatie

Het populaire blogplatform Tumblr introduceert een twee-staps-authentificatie. Hiermee wil het platform de beveiliging voor gebruikers tegen cybercriminelen verbeteren. Het gebruik van de twee-staps-authentificatie is vrijwillig. Gebruikers kunnen de extra beveiligingsmaatregelen in de instellingen van hun account inschakelen. Unieke code Gebruike1