Lodi Hensen versterkt Eye Security als VP Security Operations

Lodi Hensen_Eye_Security

Met trots kondigen we de komst van Lodi Hensen aan bij Eye Security als onze nieuwe VP Security Operations, startend vanaf 1 december 2023. Lodi's aantreden markeert een belangrijke stap voor ons bedrijf, gezien zijn uitgebreide ervaring en prestaties in de cybersecurity sector.

Lodi heeft een bewezen staat van dienst in het veld van cybersecurity. Bij Tesorion heeft hij de fundamenten gelegd voor de Incident Response en Threat Intelligence teams. Eerder, in zijn tijd bij Fox-IT, was Lodi een sleutelfiguur in het CERT-team, waar hij leidende en onderzoekende rollen vervulde bij prominente spionage en ransomware zaken.

In zijn nieuwe functie bij Eye Security neemt Lodi de leiding over ons Managed Detection & Response team, waarbij hij zich niet alleen richt op het versterken van onze Incident Response capaciteiten, maar ook op het samenbrengen van deze diensten met cyberverzekeringen. Tegelijkertijd zal hij een sleutelrol vervullen in de internationale expansie van onze cyberdiensten.

Piet Kerkhofs, CTO van Eye Security, is enthousiast over deze toevoeging aan het team: "Met Lodi's technische kennis en strategische inzicht is hij de perfecte persoon om onze security operaties te leiden. We zijn benieuwd naar de ontwikkelingen en groei die hij gaat realiseren met onze teams en diensten."

Voor meer informatie over Eye Security en onze diensten, bezoek deze website.

Meer over
Lees ook
Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security OU

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft prof. dr. ir. Harald Vranken benoemd tot hoogleraar Cyber Security bij de faculteit Bètawetenschappen. De benoeming is ingegaan per 1 oktober 2023.

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL benoemt Klaus Oestermann tot voorzitter van de Raad van Bestuur

IGEL, leverancier van het managed endpoint operating system voor veilige toegang tot elke digitale werkplek, heeft aangekondigd dat Klaus Oestermann is toegetreden tot de Raad van Bestuur als voorzitter. Oestermann, een ervaren wereldwijde SaaS-bedrijfsleider, bestuurslid, investeerder en adviseur, zal het IGEL-management leiden in de volgende groeifase...

TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS breidt Raad van Bestuur uit

TEHTRIS, de Franse aanbieder van het TEHTRIS XDR Platform en technologieleider in de strijd tegen cyberspionage en cybersabotage, heeft drie nieuwe onafhankelijke leden toegevoegd aan de Raad van Bestuur. Deze benoemingen hebben als doel het bestuur en de strategie van het bedrijf te versterken. Daarnaast zijn ze in lijn met de groeiplannen die TEHTRIS...