Lexmark gecertificeerd volgens de ISO 20243-norm

lexmark

Naarden – Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voldoet aan de ISO 20243-norm. Het is de enige printerfabrikant die deze veiligheidscertificering voor de toeleveringsketen heeft behaald.

 De ISO 20243-norm is een reeks eisen en aanbevelingen. Wanneer bedrijven hier aan voldoen, betekent dit dat zij het aantal schadelijke en namaak-producten tot een minimum beperken. De norm heeft betrekking op de beveiliging van de toeleveringsketen, van productontwikkeling tot productie en distributie.

 “De beveiliging van commerciële kant-en-klare goederen is een groeiende zorg onder klanten. Lexmark is er trots op dat het stappen heeft ondernomen om die zorg te verlichten via de veiligheidscertificering voor de toeleveringsketen. En om het eerste en enige printerbedrijf te zijn dat dit heeft bereikt”, zegt Allen Waugerman, president en chief executive officer van Lexmark.

“Deze certificering toont aan dat Lexmark er alles aan doet om ervoor te zorgen dat onze producten authentiek zijn en zoals we ze hebben ontworpen. Dit bevestigt nog maar eens dat we veel waarde hechten aan het leveren van veilig producten van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld”, aldus Waugerman.

 Ondersteunende bronnen

Meer over
Lees ook
NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 - herziene norm voor gegevensuitwisseling in de zorg gepubliceerd

NEN 7503:2022 ‘Gegevensuitwisseling in de zorg - Elektronische verwerking en uitwisseling van gegevens voor het voorschrijven en ter hand stellen van medicatie’ is herzien en onlangs gepubliceerd. De nieuwe versie vervangt NEN 7503:2011. De norm levert een bijdrage aan de implementatie van richtlijnen en standaarden voor medicatieoverdracht en aan1

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

Herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 gepubliceerd

De herziene versie van NEN-ISO/IEC 27002 'Informatietechnologie - Beveiligingstechnieken - Praktijkrichtlijn met beheersmaatregelen op het gebied van informatiebeveiliging’ is gepubliceerd. De norm is ontwikkeld voor organisaties van elk type en elke omvang om zaken als afpersing, diefstal van gegevens en uitval van ICT-diensten te voorkomen.

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Al je certificatenbeheer in één cloudplatform

Sectigo heeft een CA-neutraal cloudplatform gelanceerd voor Certificate Lifecycle Management. Dit betekent dat niet alleen de certificaten van Sectigo, maar ook die van externe certificaatautoriteiten beheerd kunnen worden op één centrale plek. Er is al ondersteuning toegevoegd voor Microsoft Certificate Authority (MSCA) en begin 2022 volgen er me1