Lexmark gecertificeerd volgens de ISO 20243-norm

lexmark

Naarden – Lexmark, wereldwijd leider in oplossingen voor beeldverwerking, voldoet aan de ISO 20243-norm. Het is de enige printerfabrikant die deze veiligheidscertificering voor de toeleveringsketen heeft behaald.

 De ISO 20243-norm is een reeks eisen en aanbevelingen. Wanneer bedrijven hier aan voldoen, betekent dit dat zij het aantal schadelijke en namaak-producten tot een minimum beperken. De norm heeft betrekking op de beveiliging van de toeleveringsketen, van productontwikkeling tot productie en distributie.

 “De beveiliging van commerciële kant-en-klare goederen is een groeiende zorg onder klanten. Lexmark is er trots op dat het stappen heeft ondernomen om die zorg te verlichten via de veiligheidscertificering voor de toeleveringsketen. En om het eerste en enige printerbedrijf te zijn dat dit heeft bereikt”, zegt Allen Waugerman, president en chief executive officer van Lexmark.

“Deze certificering toont aan dat Lexmark er alles aan doet om ervoor te zorgen dat onze producten authentiek zijn en zoals we ze hebben ontworpen. Dit bevestigt nog maar eens dat we veel waarde hechten aan het leveren van veilig producten van hoge kwaliteit aan klanten over de hele wereld”, aldus Waugerman.

 Ondersteunende bronnen

Meer over
Lees ook
IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL OS gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ thin client HP Elite t655

IGEL, de leverancier van een beheerd besturingssysteem voor endpoints dat veilige toegang biedt tot elke digitale werkomgeving, maakt vandaag bekend dat zijn IGEL OS door HP is gecertificeerd voor gebruik op de ‘cloud-first’ HP Elite t655. Het besturingssysteem is vooraf geïnstalleerd op deze thin client, die vanaf vrijdag 16 december op de markt1

Matrix42 voorop in nieuwe Oracle Java-verificatie

Matrix42 voorop in nieuwe Oracle Java-verificatie

Oracle heeft bevestigd dat Matrix42, als één van de weinige Software Asset Management (SAM) leveranciers, volledig voldoet aan de gloednieuwe Java (Inventory)-verificatie voor conformiteit. Na eerst de Oracle Databases is nu de Java Inventory verificatie de tweede mijlpaal die Matrix42 met “Oracle Compliance” heeft bereikt.

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Waarom worden digitale certificaten en handtekeningen steeds populairder?

Digitale certificaten en handtekeningen winnen sterk aan populariteit. Het aantal organisaties en personen dat elektronische handtekeningen gebruikt is de afgelopen jaren fors gegroeid en blijft alsmaar toenemen. Analisten voorspellen dat deze markt tegen 2026 zal groeien naar een jaaromzet van bijna $ 17 miljard.