Webinar: Image Vulnerability Scanning voor Container Security

Wortell-Cloudsecurity-20211004

 

 

Steeds meer cloudomgevingen zijn gebaseerd op ‘containers’. Door het inzetten van geautomatiseerde Image Vulnerability Scanning worden kwetsbaarheden binnen deze omgevingen snel herkend. De kans op succesvolle aanvallen wordt aanzienlijk verkleind en gecontaineriseerde workloads worden beter beschermd.

Hoe werkt het en hoe kun je aan de slag? Schrijf je in voor dit webinar met cloud native engineer Bram van den Klinkenberg van Wortell op donderdag 14 oktober 10:00 uur  om daar meer inzicht in te krijgen. Bram laat zien hoe je meer inzicht krijgt in kwetsbaarheden tijdens het maken van Vulnerability Scans, en hoe je deze vervolgens kunt oplossen.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Uitleg van de basiscomponenten van containertechnologie en welke risico's elk onderdeel heeft
  • Een verdieping op de Image Vulnerabilities door risico’s uit te leggen
  • Handvatten om risico’s te beperken door GitHub Actions en Azure Security Center te gebruiken

Schrijf je in voor dit webinar in samenwerking met Wortell op CloudnativeCommunity.

Meer over
Lees ook
Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys voegt External Attack Surface Management (EASM) toe aan het Qualys Cloud Platform

Qualys, Inc. een pionier en marktleider op het gebied van cloudgebaseerde compliance-, beveiligings- en IT-oplossingen, kondigt vandaag aan dat het External Attack Surface Management (EASM)-mogelijkheden toevoegt aan het Qualys Cloud Platform. De nieuwe functionaliteit, die is geïntegreerd in CyberSecurity Asset Management 2.0, voegt een weergave toe...

IT/OT-convergentie van uw Security Operations Center (SOC)?

IT/OT-convergentie van uw Security Operations Center (SOC)?

IT/OT-convergentie maakt de weg vrij voor digitale transformatie. Door de kloof tussen deze twee werelden te overbruggen, kunt u gegevens combineren en omzetten in kennis, teams op meerdere locaties verbinden voor een gezamenlijke aanpak en de werkefficiëntie verhogen in een meer digitale omgeving. Maar uw digitale aanpak moet gebaseerd zijn op cyberbeveiliging...

Barracuda: bij bijna 9 op de 10 Benelux-organisaties is een IoT-securityproject mislukt

Barracuda: bij bijna 9 op de 10 Benelux-organisaties is een IoT-securityproject mislukt

Barracuda Networks heeft een nieuw rapport gepubliceerd over de status van IoT-security bij organisaties over de hele wereld, waaronder de Benelux. Het rapport The State of Industrial Security in 2022 laat zien dat kritieke infrastructuur wordt aangevallen.