HP levert McAfee LiveSafe standaard op nieuwe HP-computers

HP gaat McAfee LiveSafe service standaard wereldwijd als ‘pre-install’ meeleveren met nieuwe consumentenpc’s en zakelijke pc’s. McAfee LiveSafe is een ‘cross-device’ beveiligingsdienst die de data, identiteitsgegevens en alle pc’s, Macs, smartphones en tablets van gebruikers beschermt.

“We staan aan de vooravond van een nieuw computertijdperk, waarin mensen verwachten dat ze onbezorgd gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de digitale wereld biedt”, zegt Mike DeCesare, president van McAfee. “Met McAfee LiveSafe service kunnen gebruikers al hun apparaten en de informatie die zich daarop bevindt, beschermen.”

Persoonlijke digitale kluis

McAfee LiveSafe service is uitgerust met de Personal Locker. Dit is een digitaal kluis waarin gevoelige persoonlijke informatie en documenten kunnen worden opgeslagen. De kluis is alleen toegankelijk nadat de gebruiker zich via gezicht- en spraakherkenning heeft geïdentificeerd. De data van gebruikers wordt online opgeslagen.

De beveiligingsoplossing van McAfee biedt gebruikers de mogelijkheid gebruikersnamen en wachtwoorden veilig op te slaan. De oplossing beschermt daarnaast de privacy van gebruikers op zowel smartphones als tablets.

Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1