HP levert McAfee LiveSafe standaard op nieuwe HP-computers

HP gaat McAfee LiveSafe service standaard wereldwijd als ‘pre-install’ meeleveren met nieuwe consumentenpc’s en zakelijke pc’s. McAfee LiveSafe is een ‘cross-device’ beveiligingsdienst die de data, identiteitsgegevens en alle pc’s, Macs, smartphones en tablets van gebruikers beschermt.

“We staan aan de vooravond van een nieuw computertijdperk, waarin mensen verwachten dat ze onbezorgd gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden die de digitale wereld biedt”, zegt Mike DeCesare, president van McAfee. “Met McAfee LiveSafe service kunnen gebruikers al hun apparaten en de informatie die zich daarop bevindt, beschermen.”

Persoonlijke digitale kluis

McAfee LiveSafe service is uitgerust met de Personal Locker. Dit is een digitaal kluis waarin gevoelige persoonlijke informatie en documenten kunnen worden opgeslagen. De kluis is alleen toegankelijk nadat de gebruiker zich via gezicht- en spraakherkenning heeft geïdentificeerd. De data van gebruikers wordt online opgeslagen.

De beveiligingsoplossing van McAfee biedt gebruikers de mogelijkheid gebruikersnamen en wachtwoorden veilig op te slaan. De oplossing beschermt daarnaast de privacy van gebruikers op zowel smartphones als tablets.

Lees ook
SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.