Good Technology lanceert nieuwe features in Good Dynamics Secure Mobility Platform

Good Technology, leverancier van mobiele beveiliging, stelt een aantal nieuwe features beschikbaar in het Good Dynamics Secure Mobility Platform. De update speelt in op de groeiende behoefte naar Enterprise Mobility Management binnen organisaties door meer controle op IT-richtlijnen te bieden, organisaties in staat te stellen sneller feature-rijke zakelijke apps te ontwikkelen en het leveren van een verbeterde gebruikerservaring.

Enterprise mobility ontwikkelt zich snel. Organisaties in verschillende branches passen bedrijfsprocessen aan op mobiliteit door mobiele app-to-app workflows te implementeren in plaats van PC-varianten. Bedrijven hebben hierdoor niet langer behoefte aan mogelijkheden om het zakelijk gebruik van mobiele apparaten in te perken, maar juist aan opties die het mogelijk maken mobiliteit en samenwerking op een veilige en gebruiksvriendelijke manier te stimuleren. Het gaat hierbij om samenwerking met en tussen medewerkers, partners en klanten.

De update van het Good Dynamics Platform maakt het voor zakelijke mobiele app-ontwikkelaars mogelijk om in korte tijd nieuwe mobiele apps te ontwikkelen die gebruik maken van server-gebaseerde diensten. Denk hierbij aan de beschikbaarheid van ‘online presence service’, waarmee een rijkere gebruikerservaring wordt gecreëerd zonder complexe programmering op de server. Deze update biedt de IT-afdeling aanvullende beveiligingscontroles en maakt het mogelijk om mobiele apps te implementeren die gebruikers helpt productiever te zijn.

Lees ook
Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.