GISEC 2022 - Gulf Information Security Expo and Conference

  foto1GISEC

Van 21 t/m 23 maart 2022 vindt in het World Trade Centre in Dubai het internationale event GISEC - Gulf Information Security Expo and Conference plaats.

Met 180 cybersecurity deelnemers uit 30 landen en ruim 7.000 bezoekers uit 73 landen is GISEC het meest invloedrijke cybersecurity event voor de Arabische wereld.

GISEC kenmerkt zich vooral door het hoge aantal CISO’s, CIO’s, overheden en professionals dat dit event bezoekt.

Ook de vele conferenties, presentaties en netwerk events vormen een belangrijk onderdeel van dit belangrijke cybersecurity event.

Klik hier voor uitvoerige informatie over GISEC

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de conferentie dan vindt u hier een overzicht van het uitgebreide programma.

Een overzicht van de deelnamekosten als delegate vindt u hier

Sinds begin dit jaar is van Ekeris Expo service b.v., sinds vele jaren expert in de internationale vakbeurswereld, de officiële Benelux vertegenwoordiging van het Dubai World Trade Centre, voor o.a. de GISEC.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

van Ekeris Expo service b.v., tel. 023 – 5258500, info@vanekeris.nl

Wij hopen u op GISEC te mogen begroeten!

Meer over
Lees ook
Genetec door CVE-programma erkend als CVE Numbering Authority (CNA)

Genetec door CVE-programma erkend als CVE Numbering Authority (CNA)

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft aangekondigd dat het door het Common Vulnerabilities and Exposures (CVE)-programma geautoriseerd is als CVE Numbering Authority (CNA).

Hoe voorkom je als CISO dat je een burn-out krijgt?

Hoe voorkom je als CISO dat je een burn-out krijgt?

In de koffiebar op securityconferenties en tijdens diners met leidinggevenden is men het over één ding vrijwel unaniem eens: de functie van CISO wordt steeds zwaarder. Ondanks hogere salarissen en meer beschikbare middelen zet deze trend zich door, waardoor securityleiders steeds meer stress ervaren of zelfs een burn-out krijgen.

Fortinet lanceert nieuwe diensten voor security operations centers (SOC’s)

Fortinet lanceert nieuwe diensten voor security operations centers (SOC’s)

Fortinet introduceert vandaag nieuwe ondersteuningsdiensten voor security operations centers (SOC’s). Deze diensten vergroten de cyberveerkracht van organisaties en breiden de capaciteit uit van security-teams die met onderbezetting kampen als gevolg van het wereldwijde tekort aan beveiligingstalent. Als oplossing voor dit tekort heeft het Fortine1