GISEC 2022 - Gulf Information Security Expo and Conference

  foto1GISEC

Van 21 t/m 23 maart 2022 vindt in het World Trade Centre in Dubai het internationale event GISEC - Gulf Information Security Expo and Conference plaats.

Met 180 cybersecurity deelnemers uit 30 landen en ruim 7.000 bezoekers uit 73 landen is GISEC het meest invloedrijke cybersecurity event voor de Arabische wereld.

GISEC kenmerkt zich vooral door het hoge aantal CISO’s, CIO’s, overheden en professionals dat dit event bezoekt.

Ook de vele conferenties, presentaties en netwerk events vormen een belangrijk onderdeel van dit belangrijke cybersecurity event.

Klik hier voor uitvoerige informatie over GISEC

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de conferentie dan vindt u hier een overzicht van het uitgebreide programma.

Een overzicht van de deelnamekosten als delegate vindt u hier

Sinds begin dit jaar is van Ekeris Expo service b.v., sinds vele jaren expert in de internationale vakbeurswereld, de officiële Benelux vertegenwoordiging van het Dubai World Trade Centre, voor o.a. de GISEC.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

van Ekeris Expo service b.v., tel. 023 – 5258500, info@vanekeris.nl

Wij hopen u op GISEC te mogen begroeten!

Meer over
Lees ook
Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Visiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

Visiepaper Tesorion AI in Cybersecurity

In de paper Artificial Intelligence in Cybersecurity lees je meer over onderwerpen als FraudGPT, ShadowAI, geavanceerde GenAI Phishing en het gebruik van deepfakes in social engineering tactieken.

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1