GISEC 2022 - Gulf Information Security Expo and Conference

  foto1GISEC

Van 21 t/m 23 maart 2022 vindt in het World Trade Centre in Dubai het internationale event GISEC - Gulf Information Security Expo and Conference plaats.

Met 180 cybersecurity deelnemers uit 30 landen en ruim 7.000 bezoekers uit 73 landen is GISEC het meest invloedrijke cybersecurity event voor de Arabische wereld.

GISEC kenmerkt zich vooral door het hoge aantal CISO’s, CIO’s, overheden en professionals dat dit event bezoekt.

Ook de vele conferenties, presentaties en netwerk events vormen een belangrijk onderdeel van dit belangrijke cybersecurity event.

Klik hier voor uitvoerige informatie over GISEC

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de conferentie dan vindt u hier een overzicht van het uitgebreide programma.

Een overzicht van de deelnamekosten als delegate vindt u hier

Sinds begin dit jaar is van Ekeris Expo service b.v., sinds vele jaren expert in de internationale vakbeurswereld, de officiële Benelux vertegenwoordiging van het Dubai World Trade Centre, voor o.a. de GISEC.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

van Ekeris Expo service b.v., tel. 023 – 5258500, info@vanekeris.nl

Wij hopen u op GISEC te mogen begroeten!

Meer over
Lees ook
VNG selecteert Orange Cyberdefense voor MDR-dienstverlening

VNG selecteert Orange Cyberdefense voor MDR-dienstverlening

Orange Cyberdefense heeft de aanbesteding gewonnen van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) voor het leveren van Monitoring, Detectie & Respons (MDR)-dienstverlening. Met deze strategische samenwerking helpt Orange Cyberdefense de gemeenten hun digitale weerbaarheid te vergroten en cyberdreigingen effectief te detecteren en te bestrijden.

ForeNova Technologies biedt middenbedrijf haalbare beveiliging met flexibele cybersecuritybundel

ForeNova Technologies biedt middenbedrijf haalbare beveiliging met flexibele cybersecuritybundel

ForeNova Technologies B.V., leverancier van cybersecurity-oplossingen die bescherming biedt voor IT-netwerken en endpoints voor middelgrote organisaties, biedt met NovaMDR 360 een cybersecuritybundel aan die tegemoetkomt aan de uitdagingen waar deze organisaties mee te maken hebben.

DigiCert ONE komt beschikbaar op Oracle Cloud Infrastructure

DigiCert ONE komt beschikbaar op Oracle Cloud Infrastructure

DigiCert, leverancier van digitaal vertrouwen en lid van het Oracle Partner Network (OPN), gaat het DigiCert ONE-platform voor digitaal vertrouwen toegankelijk maken via de Oracle Cloud Infrastructure. Als gevolg daarvan kunnen klanten sneller de waarde van DigiCert ONE benutten in combinatie met OCI's security-first architectuur voor single- en m1