GISEC 2022 - Gulf Information Security Expo and Conference

  foto1GISEC

Van 21 t/m 23 maart 2022 vindt in het World Trade Centre in Dubai het internationale event GISEC - Gulf Information Security Expo and Conference plaats.

Met 180 cybersecurity deelnemers uit 30 landen en ruim 7.000 bezoekers uit 73 landen is GISEC het meest invloedrijke cybersecurity event voor de Arabische wereld.

GISEC kenmerkt zich vooral door het hoge aantal CISO’s, CIO’s, overheden en professionals dat dit event bezoekt.

Ook de vele conferenties, presentaties en netwerk events vormen een belangrijk onderdeel van dit belangrijke cybersecurity event.

Klik hier voor uitvoerige informatie over GISEC

Bent u geïnteresseerd in deelname aan de conferentie dan vindt u hier een overzicht van het uitgebreide programma.

Een overzicht van de deelnamekosten als delegate vindt u hier

Sinds begin dit jaar is van Ekeris Expo service b.v., sinds vele jaren expert in de internationale vakbeurswereld, de officiële Benelux vertegenwoordiging van het Dubai World Trade Centre, voor o.a. de GISEC.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met:

van Ekeris Expo service b.v., tel. 023 – 5258500, info@vanekeris.nl

Wij hopen u op GISEC te mogen begroeten!

Meer over
Lees ook
Attic van Zolder.io voor CSPs per direct leverbaar

Attic van Zolder.io voor CSPs per direct leverbaar

Microsoft Cloud Solutions Providers (CSPs) kunnen per direct gebruik maken van Attic, de slimme app van Zolder.io. Attic is volledig Nederlandstalig en maakt het veilig houden van Office 365 en Azure Active Directory omgevingen een stuk eenvoudiger.

Cert-manager gepromoveerd tot CNCF-incubatieproject

Cert-manager gepromoveerd tot CNCF-incubatieproject

Venafi maakt bekend dat het open source project cert-manager gepromoveerd is naar het incubatieprogramma van de Cloud Native Computing Foundation (CNCF). Deze ontwikkeling gaat helpen de community van cert-manager te vergroten, het aantal nieuwe toepassingen uit te breiden, de uitbreidbaarheid te verbeteren en zowel de ontwikkelaars- als gebruiker1

Proofpoint breidt Threat Protection Platform uit

Proofpoint breidt Threat Protection Platform uit

Proofpoint, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cybersecurity en compliance, introduceerde tijdens de 2022 Microsoft Ignite Conference een reeks nieuwe innovaties voor zijn Threat Protection Platform. De verbeteringen stellen bedrijven in staat de meest geavanceerde en veel voorkomende bedreigingen te bestrijden, zoals Business Email Compr1