Cisco benoemt Frans Wittenberg tot Chief Technology Officer Commercial - EMEAR

Frans Wittenberg

Cisco heeft Frans Wittenberg (42) benoemd tot Chief Technology Officer van het commerciële segment (kleine en middelgrote bedrijven) in Europa, Midden Oosten, Afrika en Rusland (EMEAR). Hij zal verantwoordelijk zijn voor het vormgeven van de technologie-roadmap en visie voor dit segment, in samenwerking met de diverse Europese architectuurteams en de wereldwijde product-ontwikkelteams. 

Daarnaast zal hij binnen de 151 landen die onderverdeeld zijn in 6 regio’s gaan bouwen aan een betere samenwerking en eenduidige aanpak voor de diverse technische en salesspecialisten die in de landen actief zijn.

Frans Wittenberg is in 2000 in dienst gekomen van Cisco. Hij heeft als systems engineer diverse functies vervuld binnen de Nederlandse salesorganisatie. De afgelopen 6,5 jaar gaf hij leiding aan een deel van de pre-sales engineering organisatie en was hij in zijn rol technisch eindverantwoordelijk voor de Nederlandse Cisco-partners en de klanten in het commerciële segment in Nederland. Samen met zijn team heeft hij vele initiatieven ontplooid die door verschillende landen zijn overgenomen. Een voorbeeld hiervan is http://tblog.cisco.nl, een technologieblog voor de Nederlandse markt, met meer dan 1200 actieve lezers per maand.

Frans onderhoudt intensieve contacten met Cisco-partners, CIO’s en IT-managers, hij spreekt regelmatig op conferenties en neemt deel aan rondetafelsessies om de technologievisie van Cisco uit te dragen. In zijn vrije tijd bouwt Frans autonome robotvoertuigen.

Meer over
Lees ook
Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk benoemd tot nieuwe General Manager voor Benelux en Nordics bij Kaspersky

Mark Beunk heeft onlangs de rol van General Manager voor Nordics en Benelux bij Kaspersky op zich genomen. Hij zal toezicht houden op de verkoop en activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en IJsland. Beunk, een ervaren Channel Leader, heeft een bewezen staat van dienst.

Cryptshare  - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.