Cryptshare - focus op internationale groei en uitbreiding van het partnernetwerk

cryptshare

Sinds kort heeft Cryptshare haar eerste Chief Sales Officer: deze nieuwe rol is opgepakt door Ingrid Hagen, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in IT sales. Zij is verantwoordelijk voor de wereldwijde verkoop- en partneractiviteiten en rapporteert aan Dominik Lehr, oprichter en CEO van de Duitse IT-security provider.

Cryptshare richt zich met haar product op een indirect verkoopmodel waarin ook technologische partnerschappen worden gepromoot. Daarom is het managementteam uitgebreid met Ingrid Hagen, die onder andere verantwoordelijk is voor het plannen en implementeren van de verkoopstrategie met als doel de omzetgroei te bevorderen. De oprichting en uitbreiding van het partnernetwerk, evenals het toezicht en de ondersteuning ervan, zijn integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Ingrid Hagen heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in IT-verkoop, met name in de IT-beveiligingsindustrie, evenals uitgebreide kennis in het bouwen en uitbreiden van partnernetwerken wereldwijd. Van 2010 tot 2016 was ze Director of Channel Development bij Imperva, verantwoordelijk voor Midden- en Oost-Europa, en was ze ook verantwoordelijk voor het openen en ontwikkelen van nieuwe markten bij bedrijven als Juniper Networks (van 2004 tot 2009) en Check Point (van 1999 tot 2003).

Een groeiend bedrijf

"Het is een grote aanwinst voor het bedrijf dat Ingrid Hagen voor ons heeft gekozen. Het feit dat we deze belangrijke rol hebben kunnen invullen met een industrie expert met een lange internationala verkoopervaring, is voor Cryptshare een belangrijke stap in de verdere groei", zegt General Manager Benelux en Nordics Lucien Barink: "Onder de huidige omstandigheden is het extra duidelijk geworden hoe belangrijk efficiënte digitalisering en veilige communicatie is. Met onze aanpak en onze producten bieden we oplossingen voor die behoefte, een aapak die we verder internationaal zullen uitrollen".

Ingrid Hagen voegt hieraan toe: "Het is het juiste moment om een nieuw hoofdstuk te openen in het succesverhaal van Cryptshare – ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren en er deel van uit te maken. Onder de huidige omstandigheden tijdens de pandemie zetten we nu bewust de koers om samen met onze partners wereldwijd sterker uit deze crisis te komen en toekomstige groei mogelijk te maken. Onze partners staan hierbij centraal."Lees ook
Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp benoemt Pavel Minarik tot CTO

Kemp, specialist in altijd beschikbare applicatie-experiences [AX], heeft Pavel Minarik benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Minarik maakt sinds de overname van Flowmon Networks in november 2020 deelt uit van de Kemp-organisatie.

TP-Link toont nieuwe netwerkproducten voor consumenten en zakelijk gebruik

TP-Link toont nieuwe netwerkproducten voor consumenten en zakelijk gebruik

TP-Link® heeft vrijdag nieuwe netwerkproducten aangekondigd tijdens de all-digital CES. Twee daarvan worden hier voorgesteld. Smart home beveiliging met TP-Link HomeShield en Deco WiFi voor ISP.

Cryptshare en Spryng kondigen samenwerking aan

Cryptshare en Spryng kondigen samenwerking aan

SMS gateway provider Spryng en Cryptshare, maker van versleutelde communicatie oplossingen, zijn verheugd om hun nieuwe technologische samenwerking aan te kondigen. Door de SMS-gateway te verbinden met Cryptshare zijn wachtwoorden voor versleutelde e-mails en bestanden op een gebruiksvriendelijke manier via SMS te verzenden