BT neemt Fortinet’s FortiGate enterprise firewall op in portfolio

Leverancier van communicatiediensten en -oplossingen BT neemt de FortiGate enterprise firewall van Fortinet op in haar wereldwijde beveiligingsportfolio. Klanten van BT kunnen hierdoor de gebruik maken van de beveiligingsarchitectuur van Fortinets Security Fabric. BT is Fortinet Managed Security Services Provider (MSSP) Platinum Partner.

Fortinet FortiGate enterprise firewalls, geïntegreerd in BT’s managed security services, leveren een nieuwe generatie firewalls, applicatiecontrole, inbraakpreventie, web content filter, Virtual Private Networking (VPN), spywarepreventie en bescherming tegen malware. Security Fabric van Fortinet brengt traditionele, autonome systemen samen tot één geïntegreerde en eenvoudig aan te passen architectuur. Deze architectuur is speciaal ontworpen om gedistribueerde beveiliging voor iedere omgeving mogelijk te maken, van Internet of Things tot cloud.

Lees ook
C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Fortinet integreert ngfw FortiGate met Dragos

Fortinet integreert ngfw FortiGate met Dragos

Fortinet maakt bekend dat zijn FortiGate de eerste firewall is die integratie biedt met het Dragos Platform. Daarmee worden de voordelen van het Security Fabric-platform van Fortinet en de speciaal door Fortinet ontwikkelde secure processing units (SPU’s) uitgebreid naar OT-omgevingen.

Fortinet introduceert de eerste next-generation firewall met zero trust toegang en ransomware-bescherming

Fortinet introduceert de eerste next-generation firewall met zero trust toegang en ransomware-bescherming

Fortinet introduceert de FortiGate 3500F. Deze next-generation firewall beschermt hybride datacenters tegen het groeiende bedreigingslandschap en het toenemende aantal ransomware-aanvallen. De FortiGate 3500F combineert de hoogste Security Compute Rating voor inspectie van het SSL-verkeer met ondersteuning voor TLS1.3.