C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology_300200

Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Met de lokale opslagoplossingen van Synology konden bedrijven en thuisgebruikers al hun uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer oplossen, door teams op afstand met elkaar te verbinden en door samenwerking tussen personen en het delen van bestanden mogelijk te maken. C2 Transfer is echter ontworpen om de laatste uitdaging te overwinnen: het verzenden van belangrijke en potentieel gevoelige bestanden naar klanten.

Identiteitscontrole en end-to-end-versleuteling

De meeste oplossingen om samen te werken aan bestanden, of ze nu lokaal of cloudgebaseerd zijn, beschermen gegevens via machtigingsbeheer en controles van individuele accountactiviteit. Maar dan moet het eindresultaat nog worden verzonden naar externe partijen die geen account hebben.
 
C2 Transfer houdt het voor beide partijen simpel door te zorgen dat bestanden altijd aan de juiste persoon worden bezorgd, zelfs als een koppeling per ongeluk wordt gepubliceerd of met de verkeerde persoon wordt gedeeld. C2 Transfer controleert de identiteit van de ontvanger door een eenmalig wachtwoord (OTP) te versturen naar een door de afzender opgegeven e-mailadres of telefoonnummer, zodat alleen de beoogde ontvanger toegang tot de bestanden heeft.
 
C2 Transfer beschermt gegevens met end-to-end-versleuteling. Dit betekent dat bestanden onleesbaar zijn vanaf het moment voordat ze door de client worden geüpload totdat de beoogde ontvanger ze veilig downloadt op een apparaat.
 
C2-transfer-synology.png

Snellere externe workflows

C2 Transfer is ontworpen om het verzenden van bestanden naar externe partners en klanten gemakkelijk te maken, in het bijzonder voor HR-, productie-, juridische, financiële en marketingafdelingen. C2 Transfer biedt ingebouwde ondersteuning voor watermerken in afbeeldingen, vervaldatums voor downloads, eenmalige downloads en bestandsverzoeken om bestanden veilig te ontvangen.
Lees ook
Hoe de Trusted Platform Module (TPM) onveilige wachtwoorden vervangt - Beyond Identity

Hoe de Trusted Platform Module (TPM) onveilige wachtwoorden vervangt - Beyond Identity

Als je een Windows-of Linux-pc gebruikt, is de kans groot dat er een Trusted Platform Module (TPM) aan het moederbord van je systeem is verbonden. De TPM is een hardwaremodule die in veel lijkt op de SmartCard-chip die in je creditcard is ingebed. Die chip zorgt voor veilige authenticatie van je kaart tijdens betalingstransacties. Dat gebeurt op basis...

Snijder kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft Office 365

Snijder kiest Bastion 365 voor veilig e-mailen met Microsoft Office 365

Snijder, Praktijk voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie gaat voor veilig e-mailen gebruikmaken van Fenestrae Bastion 365. Met de oplossing kunnen de medewerkers van praktijk Snijder vertrouwelijke persoonsgegevens en medische informatie veilig mailen naar zorgprofessionals en patiënten middels Microsoft Office 365. Bastion 365 is de oplossing die ervoor...

Signicat en Cryptshare kondigen samenwerking aan

Signicat en Cryptshare kondigen samenwerking aan

Identityspecialist Signicat gaat een strategische samenwerking aan met Cryptshare, expert op het gebied van versleutelde communicatie. Onderdeel van de samenwerking is het ontwikkelen van een gezamenlijke oplossing. Deze oplossing combineert Signicat’s technologie voor online identificatie met de e-mailversleuteling en veilige bestandsuitwisseling van...