C2 Transfer: veilige bestandsoverdracht voor bedrijven en teams

Synology_300200

Synology heeft de beschikbaarheid van C2 Transfer aangekondigd, een nieuwe cloudoplossing voor veilige overdracht van bestanden tussen bedrijven en hun klanten, partners en andere externe partijen.

Met de lokale opslagoplossingen van Synology konden bedrijven en thuisgebruikers al hun uitdagingen op het gebied van gegevensbeheer oplossen, door teams op afstand met elkaar te verbinden en door samenwerking tussen personen en het delen van bestanden mogelijk te maken. C2 Transfer is echter ontworpen om de laatste uitdaging te overwinnen: het verzenden van belangrijke en potentieel gevoelige bestanden naar klanten.

Identiteitscontrole en end-to-end-versleuteling

De meeste oplossingen om samen te werken aan bestanden, of ze nu lokaal of cloudgebaseerd zijn, beschermen gegevens via machtigingsbeheer en controles van individuele accountactiviteit. Maar dan moet het eindresultaat nog worden verzonden naar externe partijen die geen account hebben.
 
C2 Transfer houdt het voor beide partijen simpel door te zorgen dat bestanden altijd aan de juiste persoon worden bezorgd, zelfs als een koppeling per ongeluk wordt gepubliceerd of met de verkeerde persoon wordt gedeeld. C2 Transfer controleert de identiteit van de ontvanger door een eenmalig wachtwoord (OTP) te versturen naar een door de afzender opgegeven e-mailadres of telefoonnummer, zodat alleen de beoogde ontvanger toegang tot de bestanden heeft.
 
C2 Transfer beschermt gegevens met end-to-end-versleuteling. Dit betekent dat bestanden onleesbaar zijn vanaf het moment voordat ze door de client worden geüpload totdat de beoogde ontvanger ze veilig downloadt op een apparaat.
 
C2-transfer-synology.png

Snellere externe workflows

C2 Transfer is ontworpen om het verzenden van bestanden naar externe partners en klanten gemakkelijk te maken, in het bijzonder voor HR-, productie-, juridische, financiële en marketingafdelingen. C2 Transfer biedt ingebouwde ondersteuning voor watermerken in afbeeldingen, vervaldatums voor downloads, eenmalige downloads en bestandsverzoeken om bestanden veilig te ontvangen.
Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

Wegiz belangrijke stap voor digitale beveiliging zorgsector

De kogel is door de kerk! In navolging van de Tweede Kamer stemde ook de Eerste Kamer op 19 april 2023 vóór de Wet elektronische gegevensuitwisseling in de zorg (Wegiz). Dit houdt in dat de uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgaanbieders voortaan verplicht elektronisch verloopt.

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert onderzoek onderstreept belang digitaal vertrouwen voor bedrijfsresultaten en klantloyaliteit

DigiCert, de leverancier van digitaal vertrouwen, heeft het onderzoek 'Digitaal vertrouwen: de stand van zaken in 2022' gepubliceerd. Daaruit blijkt dat bijna de helft van de consumenten (47%) al eens is overgestapt naar een ander bedrijf doordat ze het vertrouwen in de digitale beveiliging van een bedrijf verloren. Als bedrijven hun digitaal vert1