Bitdefender stelt gratis anti-adware-tool beschikbaar voor de Mac

Bitdefender lanceert een gratis anti-adware-tool voor Mac-gebruikers. De tool pakt ook de beruchte Genieo adware aan.

De Genieo adware is in staat de zoekresultaten van gebruiker aan te passen, advertenties te injecteren in webbrowsers en houdt daarnaast een overzicht bij van alle websites die een gebruiker bezoekt.

Alle sporen verwijderen

De tool scant een Mac op de aanwezigheid van adware en bijbehorende elementen. Zodra deze worden aangetroffen vraagt de tool de gebruiker om toestemming de adware te verwijderen. Alle elementen van de adware worden vervolgens verwijderd. Ook wordt gecontroleerd of de adware wijzigingen heeft aangebracht in webbrowsers. Indien dit het geval is worden alle instellingen van de getroffen browsers gereset.

De tool is gratis beschikbaar voor Mac-gebruikers en kan worden gedownload via de website van Bitdefender.

Lees ook
Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech Introduceert Cyber Shield

CaptureTech, een vooraanstaand IT-bedrijf met een specialisatie in logistiek, security en ICT-diensten, kondigt vandaag de lancering aan van CaptureTech Cyber Shield, een flexibel en uitgebreid pakket van cybersecurity-diensten specifiek ontworpen voor organisaties met logistieke processen.

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Syncplicity: Uw informatie – anytime, anywhere

Als leverancier, sinds 2009, van Secure Managed File oplossingen levert SCOS te Hoofddorp nu tevens Syncplicity (voorheen onderdeel van Axway). Syncplicity is een service voor het delen en synchroniseren van bestanden die is ontwikkeld door Syncplicity Inc. Met de service kunnen gebruikers onderling bestanden opslaan en synchroniseren. Het onderst1