Bitdefender stelt gratis anti-adware-tool beschikbaar voor de Mac

Bitdefender lanceert een gratis anti-adware-tool voor Mac-gebruikers. De tool pakt ook de beruchte Genieo adware aan.

De Genieo adware is in staat de zoekresultaten van gebruiker aan te passen, advertenties te injecteren in webbrowsers en houdt daarnaast een overzicht bij van alle websites die een gebruiker bezoekt.

Alle sporen verwijderen

De tool scant een Mac op de aanwezigheid van adware en bijbehorende elementen. Zodra deze worden aangetroffen vraagt de tool de gebruiker om toestemming de adware te verwijderen. Alle elementen van de adware worden vervolgens verwijderd. Ook wordt gecontroleerd of de adware wijzigingen heeft aangebracht in webbrowsers. Indien dit het geval is worden alle instellingen van de getroffen browsers gereset.

De tool is gratis beschikbaar voor Mac-gebruikers en kan worden gedownload via de website van Bitdefender.

Lees ook
Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet lanceert nieuwe OT-beveiligingstoepassingen

Fortinet introduceert nieuwe geïntegreerde oplossingen en diensten voor de beveiliging van operationele technologie (OT). De nieuwe FortiSwitch 424F, FortiExtender Vehicle 211F en verbeterde FortiGuard OT Security Service zijn speciaal ontwikkeld voor het verbinden en beschermen van OT-omgevingen. Met deze nieuwe mogelijkheden onderscheidt Fortine1

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.