Acronis optimaliseert cyberbeveiliging en prestaties van edge workloads met update Acronis Cyber Infrastructure

Acronis-400300

Acronis heeft Acronis Cyber Infrastructure 4.0 uitgebracht, een belangrijke update van de software defined infrastructuuroplossing van het bedrijf. Met meer dan 350 nieuwe mogelijkheden en verbeteringen helpt de update Acronis-partners en eindgebruikers om de prestaties en beheerbaarheid van hun infrastructuur te verbeteren en tegelijkertijd de beveiliging en beschikbaarheid van hun data te versterken.

Acronis Cyber Infrastructure is een schaalbare, kostenefficiënte, multifunctionele en storage-oplossing voor cyberbeveiliging. Het fungeert als een snelle en universele bouwsteen voor software defined datacenters- of edge-workloads. Acronis Cyber Infrastructure combineert block-, file- en objectstorage-workloads met compute en software defined netwerkmogelijkheden.

De update omvat diverse verbeteringen die de prestaties optimaliseren. Zo zorgt erasure coding ervoor dat de schrijfprestaties verbeteren en dat de latency voor hybride en flashniveaus afneemt met 50 procent. Verbeteringen aan storage netwerken hebben daarnaast de prestaties van multi-thread workloads verbeterd, in het geval van willekeurige leesbewerkingen tot maar liefst 40 procent.

De nieuwe update zorgt ook voor de veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en security (SAPAS) van de data, applicaties en systemen van een organisatie.

Lees ook
NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Fortinet waarschuwt voor online feestdagen-criminaliteit: vier veelgebruikte scams

Fortinet waarschuwt voor online feestdagen-criminaliteit: vier veelgebruikte scams

Security leverancier Fortinet waarschuwt voor feestdagen-cyberscams en geeft een top 4 van veel gebruikte online-oplichtpraktijken. Sinterklaas en kerst komen eraan, en cybercriminelen zijn al druk bezig met het bedenken van slimme trucs waarmee ze dit winkelseizoen zelfs de meest beveiligingsbewuste consumenten om de tuin kunnen leiden. De feestd1

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1