Acronis optimaliseert cyberbeveiliging en prestaties van edge workloads met update Acronis Cyber Infrastructure

Acronis-400300

Acronis heeft Acronis Cyber Infrastructure 4.0 uitgebracht, een belangrijke update van de software defined infrastructuuroplossing van het bedrijf. Met meer dan 350 nieuwe mogelijkheden en verbeteringen helpt de update Acronis-partners en eindgebruikers om de prestaties en beheerbaarheid van hun infrastructuur te verbeteren en tegelijkertijd de beveiliging en beschikbaarheid van hun data te versterken.

Acronis Cyber Infrastructure is een schaalbare, kostenefficiënte, multifunctionele en storage-oplossing voor cyberbeveiliging. Het fungeert als een snelle en universele bouwsteen voor software defined datacenters- of edge-workloads. Acronis Cyber Infrastructure combineert block-, file- en objectstorage-workloads met compute en software defined netwerkmogelijkheden.

De update omvat diverse verbeteringen die de prestaties optimaliseren. Zo zorgt erasure coding ervoor dat de schrijfprestaties verbeteren en dat de latency voor hybride en flashniveaus afneemt met 50 procent. Verbeteringen aan storage netwerken hebben daarnaast de prestaties van multi-thread workloads verbeterd, in het geval van willekeurige leesbewerkingen tot maar liefst 40 procent.

De nieuwe update zorgt ook voor de veiligheid, toegankelijkheid, privacy, authenticiteit en security (SAPAS) van de data, applicaties en systemen van een organisatie.

Lees ook
Cyberscams tijdens de feestdagen

Cyberscams tijdens de feestdagen

Nu het feestdagenseizoen nadert, breekt ook het seizoen voor cyberscams aan. Cybercriminelen profiteren van de vrijgevigheid van de mens tijdens deze dagen. Extra alertheid is daarom nog belangrijker. Hier is een vooruitblik op de trucs en trends die zich mogelijk verder ontwikkelen in het winterse dreigingslandschap.

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

Qualys neemt deel aan Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

Qualys neemt deel aan Microsoft Security Copilot Partner Private Preview

Qualys neemt deel aan de Microsoft Security Copilot Partner Private Preview. Microsoft selecteerde Qualys vanwege de lange ervaring die het bedrijf heeft met de beveiligingsoplossingen, de medewerking die het verleent aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en de hechte relatie.