Acronis en Check Point versterken samenwerking om mobiele bedreigingen te elimineren

Acronis en Check Point Software Technologies kondigen aan samen te werken om mobiele bedreigingen voor bedrijven te elimineren. Binnen deze samenwerking zullen de leveranciers geïntegreerde databeveiliging en -bescherming voor mobiele werknemers bieden.

De gezamenlijke oplossing combineert Check Point Capsule en Acronis Access Advanced waardoor mobiel personeel veilig en overal content kan delen en kan samenwerken. Met deze oplossing worden werknemers beschermd tegen dataverlies, apparaat diefstal en malware doordat het beveiligingsbeleid kan worden uitgebreid naar mobiele apparaten.

De gecombineerde oplossing van Acronis en Check Point geeft gebruikers veilige, mobiele toegang tot zakelijke bestanden waarbij gedeelde mappen op transparante wijze worden gesynchroniseerd. Hierdoor kunnen mobiele werknemers probleemloos hun werkplek uitbreiden naar hun apparaten en werken zij ten alle tijden op een veilige manier.

Door de integratie van Acronis Access en Check Point Capsule Docs kunnen alle documenten van encryptie worden voorzien en zijn deze alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel. Organisaties beschikken tegelijkertijd over een complete audit-trail met gegevens over wie, welk document, wanneer heeft geraadpleegd.

   
Dossiers
Meer over
Lees ook
Cybersecurity Knowledge Summit markeert vijf jaar samenwerking Nederland en Japan bescherming vitale infrastructuur

Cybersecurity Knowledge Summit markeert vijf jaar samenwerking Nederland en Japan bescherming vitale infrastructuur

Op 23 juli 2021 gaat de 32ste editie van de Olympische Spelen van start in Tokyo (Japan). De Olympische Spelen 2021 beloven de meest innovatieve ooit te worden. Dit uit zich niet alleen in de introductie van nieuwe takken van sport, maar ook in de voorbereidingen die vooraf zijn gegaan in aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen

Publiek-Privaat samenwerkingsverband lanceert Security Check Procesautomatisering

Publiek-Privaat samenwerkingsverband lanceert Security Check Procesautomatisering

Een Publiek-private samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Digital Trust Center (DTC), Deloitte, VNG-IBD, Novel-T, NCSC, Siemens, ASML, Accenture en de Cybersecurity Alliantie, die belangen behartigt op het gebied van cyberveiligheid in operationele techniek (OT), introduceert vandaag de Security Check Procesaut1

iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

Swimlane, leverancier van een van de meest geavanceerde security automation platformen, en iSOC24, gespecialiseerd security solutions provider, hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om samen security orchestration, automation en response (SOAR) oplossingen aan te bieden in de Benelux.