ZyXEL lanceert next generation firewall voor mkb

zyxel-usg-firewall

Leverancier van netwerk- en communicatieoplossingen ZyXEL Communications lanceert een nieuwe serie USG next generation firewalls. De nieuwe ZyXEL USG 40, 40W, 60 & 60W zijn gericht op de kleinzakelijke gebruiker, thuiswerkers en bijkantoren.

De nieuwe ZyXEL USG serie USG40, 40W, 60, 60W beschermen gebruikers tegen malware en andere cyberdreigingen. Het instapmodel USG40 is voorzien van UTM-functies zoals IDP, antivirus, content-filter en anti-spam. Het instapmodel USG40/60 biedt complete bescherming, VPN-connectiviteit en een geïntegreerde WLAN-controller. De USG40W/60W heeft een geïntegreerde WLAN-accesspoint.

Alles-in-één-ontwerp

De next-generation firewall zorgen voor een hoge doorvoersnelheden bij IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSLVPN-verbindingen. Dankzij het alles-in-één-ontwerp van de modellen zijn de kosten van de firewall laag. De nieuwe ZyXEL USG 40, 40W, 60 & 60W zijn per 1 juni 2014 leverbaar.

ZyXEL brengt de komende weken meer details naar buiten over deze betaalbare next-generation firewalls (NGFW) voor het mkb. Tijdens ICTVakdag, het ICTWaarborg evenement in de Jaarbeurs Utrecht op maandag 12 mei, kunnen klanten, partners en pers de firewalls al komen bewonderen. ZyXEL staat op standnummer 89.

 
Lees ook
Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec kondigt nieuwe versie van Security Center aan

Genetec Inc., technologieleverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft een nieuwe versie aangekondigd van haar unified security platform Security Center.

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness ondersteunt AWS AppFabric om SaaS-applicaties te beveiligen

NetWitness, leverancier van detectie-, onderzoeks- en responstechnologie voor bedreigingen en incidentresponsdiensten, is geïntegreerd met AWS AppFabric. Die nieuwe service van Amazon Web Services (AWS) zorgty er voor dat software as a service (SaaS)-applicaties snel kunnen worden gekoppeld voor een betere productiviteit en beveiliging.

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec: bedrijven kiezen versneld voor cloud- en hybride fysieke security oplossingen

Genetec Inc., leverancier van oplossingen voor unified security, openbare veiligheid, operations en business intelligence, heeft het ‘2024 State of Physical Security Report’ gepubliceerd. Aan dit onderzoek, dat gaat over de beveiligingsstrategieën die organisaties hanteren, deden wereldwijd meer dan 5.500 specialisten op het gebied van fysieke bev1