ZyXEL introduceert USG 310, 1100 en 1900 Next Generation FireWalls

zyxel-usg-ngf

ZyXEL, leverancier van netwerk- en telecommunicatie oplossingen, introduceert de nieuwe ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW). Deze firewalls zijn geschikt voor het mkb en de grootzakelijke markt. De ultramoderne firewalls van ZyXEL bieden hoge prestaties en zijn uitgerust met alle functies die het bedrijfsnetwerk beveiligen tegen online gevaren zoals virussen, phishing, spyware, spam en hackers. Alle modellen worden geleverd als een complete bundel met Unified Threat Management (UTM) licenties die een jaar geldig zijn naast de gratis firmware updates.

De nieuwe ZyXEL USG Next-Generation Firewalls leveren een hoge snelheid en beveiliging tegen lage kosten dankzij het compacte alles-in-één-design. De ZyXEL USG Series bestaan uit een nieuw hard- en software platform, dat voorzien is van een firewall, VPN en hoge UTM snelheden. Zo heeft de ZyXEL USG 310 met zijn multi-core CPU processor een hoge doorvoersnelheid van 2000 Mbps, dat is maar liefst 5,7 keer sneller dan zijn voorganger USG 300.

WAN en VPN load balancing

De ZyXEL USG 1100 en 1900 Extreme Series bieden WAN en VPN load balancing die zorgen voor hoge snelheden en applicatiebeschikbaarheid, waardoor medewerkers productiever kunnen zijn.

De ZyXEL firewalls zijn voorzien van alle enterprise functies die zorgen voor een complete beveiliging van het netwerk en een hoge beschikbaarheid van applicaties. Dat zijn functies zoals Application-Intelligence, Intrusion Detection Prevention (IDP), antivirus en content- filtering, Single-Sign-On (SSO) en een geïntegreerde WLAN-controller. Instellingen kunnen worden gedaan in de web-based interface die eenvoudig te beheren is. De firewalls van ZyXEL houden grip op breedbandgebruik van webapplicaties zoals Facebook, Google Apps en Netflix. Alle ZyXEL USG Series beschermen vaste en wifi-netwerken van organisaties tegen malware met beveiligingssoftware van Kaspersky Lab.

SSL VPN

De krachtige ZyXEL Next-Generation Firewalls met extra cpu-power leveren hoge snelheden over IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSL VPN-verbindingen. Organisaties kunnen hierdoor site-to-site- en site-to-client-VPN-configuraties opzetten. Met de firewalls krijgen organisaties de beschikking over stabiele en veilige VPN-connecties. De firewalls ondersteunen de geavanceerde SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) codering, de veiligste VPN-verbinding van dit moment.

Tonko de Wit, marketing manager bij ZyXEL, zegt dat de nieuwe ZyXEL USG 310, 1100 en 1900 uitermate geschikt zijn voor de beveiliging en beheer van access points in wifi- en BYOD-omgevingen tegen lage kosten. “Met de nieuwe ZyXEL firewalls hebben gebruikers altijd toegang krijgen tot het netwerk. De Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen. Zo kunnen werknemers ongelimiteerd mobiel werken via hun notebook, tablet of smartphone. De ZyXEL firewalls zijn eenvoudig te beheren dankzij het Unified Security Policy concept dat firewall- en UTM-profielen bundelt. Met de introductie van ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW) kunnen resellers met ZyXEL een groter deel van de markt bereiken waardoor er meer omzetmogelijkheden ontstaan.”

Lees ook
Identificatie van phishing en gegevensbescherming belangrijkste uitdagingen voor eindgebruikers

Identificatie van phishing en gegevensbescherming belangrijkste uitdagingen voor eindgebruikers

Proofpoint heeft zijn 2019 Beyond the Phish Report uitgebracht. Het rapport onderzoekt de kennis van eindgebruikers over een groot aantal cybersecurity-onderwerpen en best practices. In het rapport zijn gegevens verwerkt van bijna 130 miljoen cybersecurity-vragen. Het biedt inzicht in de kennisniveaus van werknemers in veertien categorieën,...

Schade door phishing veel groter dan nodig

Schade door phishing veel groter dan nodig

Phishing bij internetbankieren heeft vorig jaar bijna 3,81 miljoen euro aan schade opgeleverd, stelt Betaalvereniging Nederland, de branchevereniging voor het betalingsverkeer. Dat is viermaal meer dan in 2017. Technische oplossingen voor deze problematiek zijn opvallend genoeg al vele jaren beschikbaar, stelt Maarten Robbrecht, SE Manager Benelux &...

Phishing is coming

Phishing is coming

Game of Thrones-fans ook tijdens laatste seizoen slachtoffer van valse websites Het lange wachten is voorbij; fans van Game of Thrones kunnen de winterkou eindelijk achter zich laten en zich als een hongerige draak op het nieuwe en laatste seizoen van de populaire serie storten. Maar terwijl het voor liefhebbers fantasy blijft, is phishing de harde...