ZyXEL introduceert USG 310, 1100 en 1900 Next Generation FireWalls

zyxel-usg-ngf

ZyXEL, leverancier van netwerk- en telecommunicatie oplossingen, introduceert de nieuwe ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW). Deze firewalls zijn geschikt voor het mkb en de grootzakelijke markt. De ultramoderne firewalls van ZyXEL bieden hoge prestaties en zijn uitgerust met alle functies die het bedrijfsnetwerk beveiligen tegen online gevaren zoals virussen, phishing, spyware, spam en hackers. Alle modellen worden geleverd als een complete bundel met Unified Threat Management (UTM) licenties die een jaar geldig zijn naast de gratis firmware updates.

De nieuwe ZyXEL USG Next-Generation Firewalls leveren een hoge snelheid en beveiliging tegen lage kosten dankzij het compacte alles-in-één-design. De ZyXEL USG Series bestaan uit een nieuw hard- en software platform, dat voorzien is van een firewall, VPN en hoge UTM snelheden. Zo heeft de ZyXEL USG 310 met zijn multi-core CPU processor een hoge doorvoersnelheid van 2000 Mbps, dat is maar liefst 5,7 keer sneller dan zijn voorganger USG 300.

WAN en VPN load balancing

De ZyXEL USG 1100 en 1900 Extreme Series bieden WAN en VPN load balancing die zorgen voor hoge snelheden en applicatiebeschikbaarheid, waardoor medewerkers productiever kunnen zijn.

De ZyXEL firewalls zijn voorzien van alle enterprise functies die zorgen voor een complete beveiliging van het netwerk en een hoge beschikbaarheid van applicaties. Dat zijn functies zoals Application-Intelligence, Intrusion Detection Prevention (IDP), antivirus en content- filtering, Single-Sign-On (SSO) en een geïntegreerde WLAN-controller. Instellingen kunnen worden gedaan in de web-based interface die eenvoudig te beheren is. De firewalls van ZyXEL houden grip op breedbandgebruik van webapplicaties zoals Facebook, Google Apps en Netflix. Alle ZyXEL USG Series beschermen vaste en wifi-netwerken van organisaties tegen malware met beveiligingssoftware van Kaspersky Lab.

SSL VPN

De krachtige ZyXEL Next-Generation Firewalls met extra cpu-power leveren hoge snelheden over IPSec-, L2TP-over-IPSec- en SSL VPN-verbindingen. Organisaties kunnen hierdoor site-to-site- en site-to-client-VPN-configuraties opzetten. Met de firewalls krijgen organisaties de beschikking over stabiele en veilige VPN-connecties. De firewalls ondersteunen de geavanceerde SHA-2 (Secure Hash Algorithm 2) codering, de veiligste VPN-verbinding van dit moment.

Tonko de Wit, marketing manager bij ZyXEL, zegt dat de nieuwe ZyXEL USG 310, 1100 en 1900 uitermate geschikt zijn voor de beveiliging en beheer van access points in wifi- en BYOD-omgevingen tegen lage kosten. “Met de nieuwe ZyXEL firewalls hebben gebruikers altijd toegang krijgen tot het netwerk. De Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen. Zo kunnen werknemers ongelimiteerd mobiel werken via hun notebook, tablet of smartphone. De ZyXEL firewalls zijn eenvoudig te beheren dankzij het Unified Security Policy concept dat firewall- en UTM-profielen bundelt. Met de introductie van ZyXEL USG 310 Advances Series en de 1100 en 1900 Extreme Series Next Generation FireWalls (NGFW) kunnen resellers met ZyXEL een groter deel van de markt bereiken waardoor er meer omzetmogelijkheden ontstaan.”

Meer over
Lees ook
Dreigingsrapport G DATA: security-situatie blijft gespannen, individuele gebruikers vaker doelwit

Dreigingsrapport G DATA: security-situatie blijft gespannen, individuele gebruikers vaker doelwit

Het aantal cyberaanvallen stagneert op een hoog niveau, zo blijkt uit het nieuwste dreigingsrapport van G DATA CyberDefense. Op dit moment zijn er diverse kwetsbaarheden die door cybercriminelen consequent worden misbruikt. Met behulp van UEFI-bootkits kunnen ze bijvoorbeeld securitymaatregelen omzeilen en zo systemen kwetsbaar maken. Een andere m1

Persbericht: Twee derde van de organisaties in de Benelux was in 2022 het slachtoffer van spearphishing

Persbericht: Twee derde van de organisaties in de Benelux was in 2022 het slachtoffer van spearphishing

Barracuda Networks heeft zijn 2023 Spearphishing Trends Rapport gepubliceerd. Daaruit blijkt dat ruim twee derde (68%) van de ondervraagde organisaties in de Benelux in 2022 het slachtoffer was van spearphishing. Dat is beduidend hoger dan het wereldwijde gemiddelde van 50 procent. Ook doen bedrijven in de Benelux aanzienlijk langer over het detec1

Kwetsbare functies in Microsoft Teams vergroten risico op phishing en malware-aanvallen

Kwetsbare functies in Microsoft Teams vergroten risico op phishing en malware-aanvallen

Onderzoekers van Proofpoint hebben verschillende verontrustende kwetsbaarheden ontdekt in Microsoft Teams die door cybercriminelen kunnen worden misbruikt voor phishing-aanvallen en het verspreiden van malware. Deze kwetsbaarheden vormen een aanzienlijk risico voor bedrijven die sterk vertrouwen op Microsoft Teams voor hun dagelijkse cloudbehoefte1