Zscaler en BT helpen bedreigingen in real-time te detecteren

Zscaler en BT kondigen een gezamenlijke oplossing aan voor geavanceerde real-time detectie van bedreigingen. Hiervoor hebben de bedrijven de Zscaler Global Security Cloud gecombineerd met BT Assure Intelligence-dienst.

Organisaties en werknemers realiseren zich volgens de bedrijven vaak onvoldoende dat de enorme groei van mobiele- en cloud-apparatuur nieuwe veiligheidsrisico's met zich meebrengt. De bedrijven spelen hier met de uitbreiding van het BT Assure-portfolio op in. Klanten kunnen hun bedrijfsprocessen in lijn brengen met de beveiligingsvereisten. Tegelijkertijd profiteren zij van de productiviteitsvoordelen van BYOD- en cloud-initiatieven, waarbij constante dekking wordt gegarandeerd en informatie over de aard van eventuele bedreigingen wordt verstrekt.

Zscaler Weblogs en BT Assure Threat Monitoring

De nieuwe oplossing biedt een real-time integratie van Zscaler Weblogs en BT Assure Threat Monitoring. Deze bronnen worden gebruikt voor geavanceerde detectie, analyse van beveiligingsinformatie en naleving van wet- en regelgeving.

"Het opsporen van de oorzaak van gegevensinbreuken is een lastige klus voor wereldwijd opererende bedrijven omdat ze niet beschikken over de noodzakelijke tools, tijd of specialisten om de gegevens te interpreteren. Daarbij zorgt de complexiteit van nieuwe technologieën, waaronder ook cloudtoepassingen, al snel voor nieuwe zwakke plekken. Met deze gezamenlijke oplossing bieden BT en Zscaler een eenduidige bescherming tegen beveiligingsrisico’s zodat bedrijven zich kunnen richten op hun kernactiviteiten", zegt Mark Hughes, CEO van BT Security.

Commodity

"Naarmate technologie steeds meer een commodity wordt, ontstaat er steeds meer silovorming waardoor bedrijven individuele oplossingen niet ten volle kunnen benutten", zegt Jay Chaudhry, CEO van Zscaler. "Samenwerking tussen organisaties zoals BT en Zscaler stelt bedrijven in staat om deze kloof te overbruggen en hun beveiliging af te stemmen op hun bedrijfsprocessen en mee te groeien met de volgende innovatiegolf.”

Lees ook
De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De evolutie van cybersecurity van de afgelopen 20 jaar

De cloud zoals wij die nu kennen, bestond twintig jaar geleden nog niet. Ook waren er geen Internet of Things (IoT)-sensoren en zelfs niemand wist wat Gmail was. De cyberdreigingen en tactieken van cybercriminelen ontwikkelden zich de afgelopen twee decennia sterk. Maar dat geldt ook voor de oplossingen.

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1