Ziggo selecteert SecureLink als partner voor core backbone en security infrastructuur

SecureLink

Ziggo selecteert SecureLink als partner voor core backbone en security infrastructuur. De keuze is op SecureLink gevallen na een Request for Quotation (RFQ) die begin 2014 in de markt werd gezet voor de selectie van een nieuwe partner voor het onderhoud van haar op Juniper Networks gebaseerde core backbone en security infrastructuur.

Naast SecureLink, een nieuwe partij voor Ziggo, deden ook de twee bestaande leveranciers in dit RFQ proces. Onder andere de kennis en kunde van de aanbiedende partij op het gebied van Juniper Networks, de werking en kwaliteit van de Service Desk, aantoonbare tevreden referenties en het kennisniveau van de medewerkers van de leverancier stonden in de RFQ centraal. Het proces heeft zes maanden in beslag genomen.

"Wij hebben SecureLink als nieuwe partij geselecteerd omdat zij in onze ogen een professionele partner zijn, waar wij alle goede verwachtingen bij hebben,” aldus Milfred Hart, VP Operations bij Ziggo.

Lees ook
Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Ernstige kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC

Softwarebedrijf Citrix heeft beveiligingsupdates uitgebracht voor kwetsbaarheden in NetScaler Gateway en NetScaler ADC, die vroeger bekend stonden als Citrix Gateway en Citrix ADC. Eén van de kwetsbaarheden, met kenmerk CVE-2023-4966, wordt actief misbruikt en krijgt een CVSS-score van 9,4. Dit betekent dat het om een zeer kritieke kwetsbaarheid g1

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

Er is een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Cisco IOS XE. De kwetsbaarheid is bekend onder het kenmerk CVE-2023-20198. Deze Cisco-kwetsbaarheid krijgt een CVSS score van 10.0 en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) beoordeelt de kwetsbaarheid als ‘High/High’. Dit betekent dat dit een zeer kritieke kwetsbaarheid is waarbij zowel de kans op1