VINCI Energies neemt cyber security specialist Securelayers over

VINCI Energies neemt cyber security specialist SecureLayers uit Breda over. De activiteiten van SecureLayer worden toegevoegd aan het portfolio van Axians, een merk van VINCI Energies dat ICT-oplossingen en -diensten levert.

SecureLayers is sinds 2004 actief als integrator op het gebied van cyber security. Het bedrijf levert diverse managed en beheerdiensten, zoals een Security Operations Center. SecureLayers ondersteunt hiermee klanten op het vlak van preventie, detectie, interventie en herstel. Het portfolio van SecureLayers is complementair aan het cyber security portfolio van Axians. Door SecureLayers in te lijven wil VINCI Energies het portfolio van Axians versterken op het gebied van advies, training, consultancy, monitoring en as-a-service diensten.

5163b542-01b9-443a-a965-7cb36c3ef567.jpg

Complementair portfolio

Tom Greeve, director bij Axians in Nederland: “We zien een sterke vraag in de markt naar hoogwaardige cyber security diensten in relatie tot de bescherming van bedrijfsgegevens, wet- en regelgeving en cloud beveiliging. De kennis en diensten van SecureLayers sluiten direct aan op het portfolio van Axians, daarmee versterken we direct onze positie op het gebied van cyber security.” Eric Cantineau, eigenaar en oprichter van SecureLayers, geeft aan de overname een verdere integratie van de diensten van SecureLinks mogelijk maakt en de diensten kunnen worden uitgebouwd naar verschillende marktsegmenten.

SecureLayers zal op korte termijn verder gaan onder de naam Axians. De overname is in lijn met de strategie van VINCI Energies om Axians in de verdere ontwikkeling van eigen- en publieke cloud diensten te versterken.

Lees ook
Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

De huidige innovatiekracht in Nederland en Europa op het gebied van cybersecurity blijft achter, ten opzichte van de Verenigde Staten en China. Dat blijkt uit het deze week verschenen boek ‘Security Innovation Stories’, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren.