Twitter keert ruim 300.000 dollar uit via bug bounty programma

euros

Twitter meldt via haar bug bounty programma inmiddels 322.450 dollar te hebben uitgekeerd aan beveiligingsonderzoekers en ontwikkelaars. Het programma is volgens het social media bedrijf dan ook een succes.

Het bug bounty programma van Twitter bestaat inmiddels twee jaar. In deze periode heeft het bedrijf in totaal 5.171 bugmeldingen ontvangen van 1.662 verschillende partijen. Gemiddeld betaald Twitter per bugmelding een bedrag van 835 dollar uit. De totale beloning die onderzoekers op jaarbasis ontvangen kan oplopen door meerdere bugs te melden. Eén onderzoeker wist hierdoor in 2015 in totaal 54.000 dollar aan beloningen binnen te halen.

Het aantal meldingen dat Twitter via het programma binnenkrijgt stijgt. In het afgelopen kwartaal werd in totaal 80.000 dollar uitgekeerd.

Lees ook
CISO community en CISO Platform officieel opgericht

CISO community en CISO Platform officieel opgericht

De CISO community en het bijbehorende CISO Platform Nederland zijn een feit. De nieuwe combinatie ondersteunt Chief Information Security Officers (CISO’s) van Nederlandse bedrijven in verschillende sectoren, non-profitorganisaties en de overheid. Doel is samenwerken, kennisdelen, wederzijdse ondersteuning, competentieopbouw, cyberbeveiligingsbehee1

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay's Developer Portal helpt banken en bedrijven fraude te voorkomen

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, introduceert een Developer Portal. Bedrijven en overheidsorganisaties zijn steeds meer bezig met fraudepreventie.

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys lanceert TruRisk, FixIT en ProtectIT in AWS Marketplace

Qualys maakt VMDR TruRisk, FixIT en ProtectIT beschikbaar in AWS Marketplace. Met deze pakketten voor het beheer van kwetsbaarheden, patches en EDR richt Qualys zich op het mkb-segment, aangezien een toenemend aantal cyberaanvallen gericht is tegen kleine bedrijven.