Symantec verkoopt website security oplossingen aan DigiCert

DigiCert neemt de website security en bijbehorende public key infrastructure (PKI) oplossingen over van Symantec. Symantec verwacht door de verkoop van de oplossingen zich beter te kunnen richten op de ontwikkeling van next generation security oplossingen.

symantec De overname werd in augustus aangekondigd en is nu officieel afgerond. DigiCert kondigt aan SSL-certificaten die door de overname worden geraakt gratis en zonder verstoring te vervangen. Het bedrijf neemt contact op getroffen gebruikers en meldt dat zijn wereldwijde support team deze klanten zal ondersteunen.

“Symantec klanten kunnen gerust zijn dat zij continuïteit in hun website security zullen hebben en wij zullen zorgen voor een soepele overgang. Onze klanten en partners zullen profiteren van onze versnelde investeringen in producten en oplossingen voor SSL, PKI en IoT. DigiCert gaat daarnaast leiding geven aan het vormen van PKI beveiligingsstandaarden voor onze deelname in standaardiseringsorganisaties om zeker te stellen dat onze klanten voorop blijven lopen met securiry practices”, aldus John Merrill, CEO van DigiCert.

Lees ook
Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint's 2024 Data Loss Landscape Report: onzorgvuldige werknemers zijn de grootste oorzaak van dataverlies bij bedrijven

Proofpoint, Inc. publiceert vandaag het eerste Data Loss Landscape-rapport. Hierin staan resultaten naar aanleiding van onderzoek over hoe huidige Data Loss Prevention (DLP)-aanpakken en dreigingen van binnenuit zich verhouden tot huidige macro-uitdagingen zoals de proliferatie van data, geavanceerde dreigingsactoren en generatieve kunstmatige int1

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt overname Avian Digital Forensics aan

DataExpert kondigt de overname aan van Avian Digital Forensics, een Deens bedrijf gespecialiseerd in digitale recherche- en eDiscovery-technologieën. Met de overname van Avian versterkt DataExpert zijn aanwezigheid in de Scandinavische landen.

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

‘’Innovatie op het gebied van cybersecurity blijft achter in Nederland’’

De huidige innovatiekracht in Nederland en Europa op het gebied van cybersecurity blijft achter, ten opzichte van de Verenigde Staten en China. Dat blijkt uit het deze week verschenen boek ‘Security Innovation Stories’, geschreven door Bram de Bruijn in samenwerking met Frank van Summeren.