‘Sophos neemt e-mailbeveiliger Reflexion Networks over’

Sophos neemt deze week Reflexion Networks over. Reflexion Networks biedt oplossingen voor e-mailbeveiliging en -archivering gericht op het mkb.

Dit meldt CRN op basis van anonieme bronnen binnen Sophos. De onderhandelingen over de overname zouden zich in de allerlaatste fase bevinden. Naar verwachting wordt de overname nog deze week bekend gemaakt.

Met de technologie van Reflexion Networks wil Sophos haar MSP aanbod verbreden. “Dit wordt een geweldige technologische stap voor ons op de lange termijn. Op de korte termijn willen we in staat zijn de technologie die Reflexion levert ook aan onze partners beschikbaar te stellen”, legt de anonieme bron uit. Zowel Sophos als Reflexion Networks willen geen reactie geven op de uitspraken van de bron.

Lees ook
KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 neemt Egress over

KnowBe4 kondigt de overname aan van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mail-security. De Intelligent Email Security-suite van Egress biedt een reeks geschaalde, op AI-gebaseerde securitytools met adaptieve leermogelijkheden om organisaties tegen geavanceerde cyberdreigingen voor e-mail te beschermen.

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Denk aan een sterk wachtwoord op World Password Day 2024

Wachtwoorden zijn een van de eerste kritieke barrières tussen een persoon, een dreigingsactor en een succesvolle cyberaanval. Een veelvoorkomende fout die mensen maken is het gebruik van steeds dezelfde loginnaam of hetzelfde e-mailadres en wachtwoord

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

'Mensen moeten een wachtzin gebruiken als ze veilig willen inloggen'

Op de eerste donderdag van mei is het Wereld Wachtwoorden Dag. Deze dag is bedoeld om betere wachtwoorden te stimuleren. Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag. En dus is goede wachtwoordbeveiliging cruciaal.