Sharq Security staat klaar voor de kleine tot middelgrote MKB ondernemer

sharqsec-IMG_9830

Sharq Security - Een fris, innovatief en transparant cyber security bedrijf dat klaar staat voor de kleine tot middelgrote MKB ondernemer. Wij nemen je graag mee in het ontstaan van sharqsec, onze missie en hoe wij de MKB ondernemer helpen met een ijzersterke cyber security.

Het was eind 2022 toen Daniel en Hidde van dichtbij hebben gezien hoe een hardwerkende ondernemer met 15 FTE met één klik op de knop vernietigd werd. Door een phishing e-mail werd er ransomware geïnstalleerd op alle systemen en data servers met als gevolg: de gegevens zijn vernietigd en de ondernemer is failliet gegaan. Vanaf dit moment hebben Daniel, Bjorn en Hidde tegen elkaar gezegd: Wij gaan ons inzetten om zo veel mogelijk ondernemers te beschermen tegen cyberaanvallen die het verlies van hun levenswerk kunnen betekenen.

Toen, op dat moment, is de missie van Sharq Security ontstaan. De kleine tot middelgrote ondernemer heeft vaak niet het budget, mankracht of kennis om bij verschillende cybersecurity partijen, verschillende diensten aan te schaffen, wat vaak resulteert in nalatigheid.

Sharqsec biedt een “one stop shop” waar de driehoek van mens, proces en technologie naadloos met elkaar samenwerken.

Wij garanderen totale ontzorging van uw cybersecurity. Met SharqSec is uw bedrijf 24/7 beschermd, zonder enige onderbrekingen of reputatieschade. Klanten kunnen volledig op u vertrouwen, omzetverlies is te allen tijde verzekerd en u behoudt de volledige controle. Aansprakelijkheid en claims worden gedekt. Kortom, SharqSec biedt ongeëvenaarde ontzorging.

Meer over
Lees ook
SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne en Smarttech247 bundelen krachten voor nieuwe generatie managed detection and response

SentinelOne, een leider op het gebied van AI-security, en Smarttech247, wereldwijd leverancier van cybersecurity-oplossingen, gaan samenwerken

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

"Bedrijven investeren jaarlijks ruim 92.000 euro voor bijscholing cybersecurityteams"

In het recente onderzoek 'Het portret van de moderne informatiesecurityprofessional' deed Kaspersky onderzoek naar het wereldwijde tekort aan cybersecuritypersoneel. Zo onderzocht het de exacte redenen waarom bedrijven te weinig cybersecuritydeskundigen hebben.

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Onderzoek WatchGuard: sterke stijging evasive malware

Het gebruik van malware dat detectiemethoden probeert te omzeilen (‘evasive malware’) is het laatste kwartaal van 2023 fors gestegen. Daarnaast hebben hackers het steeds vaker voorzien op Exchange-mailservers. Het aantal ransomwarebesmettingen blijft wel verder afnemen, waarschijnlijk door diverse internationale inspanningen.