Sharq Security staat klaar voor de kleine tot middelgrote MKB ondernemer

sharqsec-IMG_9830

Sharq Security - Een fris, innovatief en transparant cyber security bedrijf dat klaar staat voor de kleine tot middelgrote MKB ondernemer. Wij nemen je graag mee in het ontstaan van sharqsec, onze missie en hoe wij de MKB ondernemer helpen met een ijzersterke cyber security.

Het was eind 2022 toen Daniel en Hidde van dichtbij hebben gezien hoe een hardwerkende ondernemer met 15 FTE met één klik op de knop vernietigd werd. Door een phishing e-mail werd er ransomware geïnstalleerd op alle systemen en data servers met als gevolg: de gegevens zijn vernietigd en de ondernemer is failliet gegaan. Vanaf dit moment hebben Daniel, Bjorn en Hidde tegen elkaar gezegd: Wij gaan ons inzetten om zo veel mogelijk ondernemers te beschermen tegen cyberaanvallen die het verlies van hun levenswerk kunnen betekenen.

Toen, op dat moment, is de missie van Sharq Security ontstaan. De kleine tot middelgrote ondernemer heeft vaak niet het budget, mankracht of kennis om bij verschillende cybersecurity partijen, verschillende diensten aan te schaffen, wat vaak resulteert in nalatigheid.

Sharqsec biedt een “one stop shop” waar de driehoek van mens, proces en technologie naadloos met elkaar samenwerken.

Wij garanderen totale ontzorging van uw cybersecurity. Met SharqSec is uw bedrijf 24/7 beschermd, zonder enige onderbrekingen of reputatieschade. Klanten kunnen volledig op u vertrouwen, omzetverlies is te allen tijde verzekerd en u behoudt de volledige controle. Aansprakelijkheid en claims worden gedekt. Kortom, SharqSec biedt ongeëvenaarde ontzorging.

Meer over
Lees ook
Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Onderzoek Orange Cyberdefense: aantal slachtoffers cyberafpersing neemt toe

Het aantal slachtoffers van cyberafpersing is afgelopen jaar wereldwijd met 46 procent gestegen ten opzichte van 2022. Dat is een van de opvallende conclusies uit het rapport ‘Security Navigator 2024’ van cybersecurityspecialist Orange Cyberdefense. Volgens het rapport zijn grote ondernemingen het meest getroffen door deze vorm van cybercriminalit1

Qualys voorspelt meer werkdruk en minder budget voor CISO’s in 2024

Qualys voorspelt meer werkdruk en minder budget voor CISO’s in 2024

Qualys publiceert de voorspellingen voor 2024. Volgens Paul Baird, Field Chief Technical Security Officer van Qualys, moeten CISO’s volgend jaar meer doen met minder. “Zij willen dit mogelijk maken door IT-beveiligingsoplossingen te consolideren en door automatisering te introduceren in hun teams, maar ze willen daarbij wel de verwachtingen van AI1

WatchGuard Threat Lab publiceert Cybersecurity Predictions

WatchGuard Threat Lab publiceert Cybersecurity Predictions

Van de manipulatie van grote taalmodellen tot vishing met AI-gebaseerde chatbots, kunstmatige intelligentie drukt in 2024 een grote stempel op het cybersecuritylandschap. Dit voorspelt het WatchGuard Threat Lab van WatchGuard Technologies in zijn Cybersecurity Predictions voor 2024.