ServiceNow neemt GRC-leverancier Intréis over

Cloudprovider ServiceNow neemt Intréis over. Entréis richt zich op governance, risk and compliance (GRC) en service management. Met de overname wil ServiceNow zich meer gaan richten op enterprise governance, risk and compliance (GRC) oplossingen.

De twee bedrijven werken al langer samen. Intréis was onderdeel van ServiceNow’s productontwerpteam en heeft geholpen haar Unified Compliance Framework database met compliance documenten te integreren in de GRC-oplossing van ServiceNow. Deze database geeft gebruikers een centraal beheerpunt voor honderden complexe IT compliance vereisten.

Het is niet bekend hoeveel ServiceNow voor Intréis heeft betaald.

Lees ook
Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault introduceert Commvault Cloud

Commvault, aanbieder van oplossingen die databescherming en cyberweerbaarheid naar hybride clouds brengen, introduceert vandaag Commvault Cloud, powered by Metallic AI. Met dit unieke platform kunnen IT- en security-teams de cyberweerbaarheid van hun organisatie ingrijpend verbeteren in een tijd waarin hacks en ransomware-aanvallen aan de orde van1

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

"Elk bedrijf kan gehackt worden"

Elk bedrijf, ongeacht de omvang, sector of branche, kan gehackt worden. Het idee dat alleen grote organisaties het doelwit zijn van hackers is een misvatting. Kleine en middelgrote bedrijven zijn vaak kwetsbaarder vanwege een gebrek aan beleid en expertise op het gebied van cybersecurity.

Waarom machine-identiteiten de sleutel zijn voor een veilige servicemesh?

Waarom machine-identiteiten de sleutel zijn voor een veilige servicemesh?

Ondanks toenemende macro-economische tegenwind blijven digitale transformaties kansen bieden. Cloudmigraties maken namelijk productiviteitsverbeteringen mogelijk en vergroten de flexibiliteit. Kubernetes is een belangrijk onderdeel geworden van deze initiatieven, omdat de verantwoordelijke teams daarmee meerdere clusters in multi-clouds kunnen imp1