Service2Media krijgt één miljoen euro voor internationale uitbreiding

euros

Het Nederlandse bedrijf Service2Media ontwikkelt slimme software om de beveiliging van apps te verbeteren. Het bedrijf heeft een investering van één miljoen euro gekregen uit het Innovatiefonds Overijssel om internationaal zijn positie uit te bouwen.

Dit meldt NU.nl. Het Innovatiefonds Overijssel is een fonds dat wordt beheerd door de participatiemaatschappij PPM Oost en is bedoeld om bedrijven uit de provincie Overijssel die willen investeren te ondersteunen. Marcel Smit, directeur van Service2Media, zegt tegen NU.nl dat de beveiliging van hedendaagse apps vaak zo lek is als een mandje. Het bedrijf wil deze beveiliging verbeteren.

Halffabrikaat

Service2Media heeft een soort halffabrikaat ontwikkeld waarin beveiliging een grote rol spelen. Dit halffabrikaat kunnen bedrijven gebruiken om sneller een app te ontwikkelen met goede beveiliging. Service2Media richt zich op apps die van kritiek belang zijn voor ondernemingen. Vooral mediabedrijven, verzekeraars en overheidsinstellingen zijn klant bij het bedrijf.

Het bedrijf meldt aan NU.nl dat de één miljoen euro wordt ingezet om de kennis van het bedrijf uit te bouwen, iets wat het bedrijf wil realiseren door nieuw personeel in te huren. Op termijn wil het bedrijf tien nieuwe medewerkers aannemen.

Lees ook
Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen om security operations te verbeteren

Arctic Wolf wil Revelstoke overnemen, de maker van het eerste SOAR-platform (Security Orchestration, Automation and Response) dat is gebouwd op een Unified Data Layer (UDL). Het SOAR-platform van Revelstoke dient als verbindingselement tussen security en IT-oplossingen, waarbij ongelijksoortige data en -systemen met elkaar worden geïntegreerd.

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

DTC: Ernstige kwetsbaarheid in Cisco IOS XE image

Er is een ernstige kwetsbaarheid gevonden in Cisco IOS XE. De kwetsbaarheid is bekend onder het kenmerk CVE-2023-20198. Deze Cisco-kwetsbaarheid krijgt een CVSS score van 10.0 en het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) beoordeelt de kwetsbaarheid als ‘High/High’. Dit betekent dat dit een zeer kritieke kwetsbaarheid is waarbij zowel de kans op1

Wireshark / SharkFest Europe november 2023 Brussel

Wireshark / SharkFest Europe november 2023 Brussel

SharkFest, Wireshark Developer and User Conference gelanceerd in 2008, is een reeks jaarlijkse educatieve conferenties georganiseerd in verschillende delen van de wereld en gericht op het delen van kennis, ervaring en best practices tussen de ontwikkelaars en gebruikersgemeenschappen van Wireshark.