Wireshark / SharkFest Europe november 2023 Brussel

SharkFest, Wireshark Developer and User Conference

SharkFest, Wireshark Developer and User Conference gelanceerd in 2008, is een reeks jaarlijkse educatieve conferenties georganiseerd in verschillende delen van de wereld en gericht op het delen van kennis, ervaring en best practices tussen de ontwikkelaars en gebruikersgemeenschappen van Wireshark. Sinds 2016 wordt er ook in Europa een SharkFest gehouden voor ontwikkelaars en gebruikers, komende november zal deze plaatsvinden in Brussels/Belgium, Marriot Grote Markt:  30 oktober-3 november 2023.

Deelnemers aan SharkFest ontwikkelen hun kennis in pakketanalyse door lezingen en lab-gebaseerde sessies bij te wonen welke door de meest ervaren experts in de industrie worden gegeven. Ontwikkelaars van de core-code van Wireshark verzamelen zich ook tijdens deze conferentiedagen om nieuwe features te bespreken. Volgens Gerald Combs, oprichter van project Wireshark: "Wireshark is een hulpmiddel en een gemeenschap. Het is mijn taak om beide te ondersteunen."

SCOS te Hoofddorp is de officiele Europese sponsor van de Wireshark Community en SharkFest Europe: https://sharkfest.wireshark.org/sfeu/

Als de Certified Wireshark University EMEA Training Partner organiseert SCOS regelmatig Wireshark Trainingen in Hoofddorp en in-company. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 1.000.000 downloads per maand.

Verder levert SCOS tools bij het gebruik van Wireshark, waaronder Wyebot, een AI-Driven WiFi Automation en Allegro, een network protocol analyzer.

Wyebot's Wireless Intelligence Platform® beschermt de bedrijfscontinuïteit en operationele efficiëntie door proactief zakelijke verstorende netwerkproblemen vanaf elke locatie te ontdekken en waar mogelijk te elimineren voordat eindgebruikers merken dat er een probleem is. Wyebot kan PCAP files exporteren.

De Allegro is een (portable) network protocol analyzer voor L2 – L7 visibility, Network Troubleshooting en Network (Packet) analysis. De unieke voordelen van een Allegro Network Multimeter, zijn eenvoudige toepasbaarheid, hoge effectiviteit en slimme functioneringswijze. Met de Allegro kunnen grote hoeveelheden PCAP files snel geanalyseerd worden.


Voor meer informatie:
SCOS Training
www.tcpip.training
www.scos.training
info@scos.nl
tel. 023 5685610

 

 

Meer over
Lees ook
Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

Sora: een historische ontwikkeling, maar mét beveiligingsrisico’s

De introductie van Sora door OpenAI markeert een mijlpaal in videobewerking. De revolutionaire technologie is opwindend, maar roept tegelijkertijd vragen op over de gevolgen van de rol van AI bij het maken van digitale content en cybersecurity.

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

Terugblik met Remco Geerts van Tesorion

InfosecurityMagazine bestaat tien jaar. Wat is er in die tijd veranderd? Die vraag is voorgelegd aan Remco Geerts. Remco is bij Tesorion verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij zit ruim 25 jaar in de sector. Hierdoor is hij niet alleen de juiste persoon voor die functie, maar ook voor dit interview.

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Orange Cyberdefense: deze 7 veelgemaakte fouten maken OT-omgevingen kwetsbaar

Volgens onderzoek van Orange Cyberdefense was de maakindustrie het afgelopen jaar het grootste doelwit van cyberaanvallen: bijna 33 procent trof deze sector. Al jaren is deze industrie het vaakst getroffen. Jeroen Wijnands, Head of OT Security bij Orange Cyberdefense, ziet bij het gros van deze bedrijven dezelfde misstappen. Dit zijn volgens hem d1