SecureLink neemt Coresec over

Het beveiligingsbedrijf SecureLink neemt het Scandinavische Coresec over. Coresec is een Managed Security Services provider en leverancier van beveiligingsoplossingen.

Door de overname krijgt SecureLink de beschikking over drie Security Operating Centers (SOC’s) en vier Network Operating Centers (NOC’s) met een geografische spreiding. Het bedrijf is voortaan actief vanuit 5 landen en vanaf 12 verschillende locaties. SecureLink krijgt na de overname twee hoofdkantoren: één in Sliedrecht en één in het Zweedse Malmö.

SecureLink blijft onder leiding staan van haar huidige CEO, Marco Barkmeijer. Johan Andersson, de huidige CEO van Coresec, treedt toe tot de Raad van Bestuur van SecureLink. Andersson blijft verantwoordelijk voor de Scandinavische organisatie. SecureLink verwacht dat haar omzet in het kalenderjaar 2016 door de overname uitkomt op 200 miljoen euro.

Lees ook
Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Vector Capital verkrijgt meerderheidsbelang in WatchGuard Technologies

Investeringsmaatschappij Vector Capital, gespecialiseerd in de technologiesector, heeft een meerderheidsbelang verworven in securitybedrijf WatchGuard Technologies. Vector Capital neemt de belangen over van andere co-investeerders.

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert neemt DNS Made Easy over voor managed DNS-services

DigiCert, gespecialiseerd in digitaal vertrouwen, heeft DNS Made Easy overgenomen. Dat is een wereldwijde aanbieder van beheerde DNS-services (Domain Name System) en gelieerde merken, waaronder Constellix. De overnamevoorwaarden zijn niet bekendgemaakt. DigiCert wordt ondersteund door de Clearlake Capital Group L.P. (samen met zijn affiliates, ‘Cl1

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Lookout neemt SaferPass over om de groeiende dreiging van identiteitsdiefstal aan te pakken

Securitybedrijf Lookout heeft SaferPass overgenomen, leverancier van een oplossing voor wachtwoordbeheer, voor zowel consumenten als bedrijven. Met de toevoeging van wachtwoordbeheer aan zijn securityoplossingen versterkt Lookout zijn missie uit om klantgegevens van zowel personen als bedrijven proactief te beschermen.